Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig ‘GTST’-acteur wordt voor de derde keer vader na donkere periode

Voormalig ‘GTST’-acteur wordt voor de derde keer vader na donkere periode

Voormalig ‘GTST’-acteur wordt voor de derde keer vader na donkere periode

Oscar Aerts (32) kun je kennen van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden. Er is leuk nieuws voor hem en zijn liefde Jessica. Er is namelijk opnieuw een baby op komst, hun derde kindje. “Jessica is inmiddels 38 weken zwanger en begin mei is ze uitgerekend”, vertelt Oscar aan Story.

De bevalling

Oscar vertelt dat ze al precies weten hoe de bevalling gaat lopen. “We weten al precies op welke dag, omdat het een geplande keizersnede wordt. Dat is zo omdat onze andere twee jongens ook op die manier ter wereld zijn gekomen. Dan moet je het de derde keer ook zo doen”, zegt hij aan weekblad Story.

Broertje of zusje

Krijgen Eli Benja (5) en Seth (2) een broertje of een zusje? Oscar verklapt het aan het weekblad: “We krijgen weer een jongetje. Jessica en ik hadden echt het idee dat het dit keer een meisje was. Eerlijk gezegd hadden we daar ook een beetje op gehoopt. Het leek ons heel leuk om dat ook eens mee te maken en om te zien hoe de jongens op een meisje zouden reageren. We hadden zelfs al een heel leuke naam bedacht.”

Het blijkt toch een jongetje te worden. Oscar en Jessica zijn alsnog meer dan enthousiast met het babynieuws. Hij is meer dan welkom na een donkere periode van het gezin.

Lees ook
Nieuwe inwoner in Meerdijk: deze actrice is binnenkort te zien in ‘GTST’

Goedaardige tumor bij Oscar Aerts

Het gezin heeft een heftige periode moeten doorstaan. Eerder werd er namelijk een goedaardige tumor gevonden in de hypofyse van Oscar. Dit is een klier die van groot belang is in de hormoonhuishouding. Met als gevolg dat het syndroom van Cushing ontstond. Dit zorgde ervoor dat het lichaam van Oscar een grote hoeveelheid aan stresshormoon cortisol maakte, waardoor het lichaam van de acteur opzwol.

Hij werd een stuk voller waardoor hij bijna op een ander persoon leek. Werk werd hem bijna niet meer aangeboden en daarbovenop kwam dat hij een zwaar medisch traject moest volgen. De tumor is inmiddels verdwenen en het lijkt erop dat het gelukkig weer beter gaat met Oscar. Momenteel is hij te zien in de nieuwe bioscoopfilm Costa!!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress