Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex Denzel Slager reageert voor het eerst op zwangerschap Famke Louise

Ex Denzel Slager reageert voor het eerst op zwangerschap Famke Louise

Ex Denzel Slager reageert voor het eerst op zwangerschap Famke Louise

Vorige week schudde Famke Louise (22) Nederland opnieuw wakker, maar dit keer op een positieve manier: de zangeres is namelijk zwanger van haar eerste kindje. De liefdesbaby verwacht ze samen met voormalig voetballer Denzel Slager (28), beter bekend van Love Island. Hij won het eerste seizoen samen met zijn ex Aleksandra Jakobczyk (25). De twee zijn inmiddels uit elkaar, maar dat Denzel nu een relatie heeft met Famke én vader wordt, daar heeft zijn ex wel wat over te zeggen.

Ex Denzel Slager laat zich uit

Via Instagram Stories laat Aleksandra weten dat haar DM volstroomt met vragen over de zwangerschap van Famke. Ze reageert voor de eerste en laatste keer op deze vraag: “Ik vind er niet zoveel van”, zegt de blondine. “Het is niet meer aan mij om er iets over te vinden. Als het voor hun beiden goed voelt waarom niet?” Ze vervolgt: “Er is geen juiste manier of timing voor zulke beslissingen. Iedereen doet alles op zijn of haar eigen manier en wie ben ik om daarover een oordeel te vellen.”

Positieve woorden

De Love-Island winnares sluit haar story af met positieve woorden: “Ik gun hun oprecht alle geluk en vind het heel jammer dat er mensen zijn die daarover oordelen of negatieve uitspraken over doen.”

Lees ook:
Actrice Kimberley Klaver deelt babybuik: ‘Ik ben weer in verwachting’

Bekendmaking zwangerschap

Vorige week maakten de twee het heuglijke babynieuws bekend met een mooie video op Instagram. Famke schreef daarbij: “Wij kunnen niet wachten om je vast te houden.” Ze vervolgt: “Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you.”

Gender neutrale opvoeding

De zangeres en influencer liet aan RTL Boulevard weten dat ze het kindje gender neutraal gaan opvoeden. “Je weet uiteindelijk nooit waar onze kleine op gaat vallen, dus we willen er geen kleur aan hangen”, liet ze weten. Ze zegt ook niet meer te luisteren naar kritiek: “Als het goed voelt, voelt het goed. Dit is de man met wie ik een kindje wil.”

In beeld brengen

Het koppel weet nog niet zeker of ze de kleine spruit in beeld gaan brengen. “Mensen moeten eerst leren om respect te hebben voordat wij iets durven te publiceren”, laat ze weten in een Q&A op Instagram. “Zolang dat niet het geval is zullen wij ons kind niet laten zien”, aldus de zangeres. Wel laat ze het kinderkamertje van de kleine zien zodra deze af is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Instagram – Aleksandra Jakobczyk | Beeld: Brunopress