Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-vriend Anna Nooshin reageert voor het eerst op het ‘grote verlovingsnieuws’

Ex-vriend Anna Nooshin reageert voor het eerst op het ‘grote verlovingsnieuws’

Ex-vriend Anna Nooshin reageert voor het eerst op het ‘grote verlovingsnieuws’

Anna Nooshin en haar geliefde Nassim Zeta maakten woensdag heuglijk nieuws bekend: de twee stappen, na een relatie van een aantal maanden, in het huwelijksbootje. Danny Roumimper, de man die haar 13 jaar lang gelukkig maakte, heeft nu voor het eerst op de verloving gereageerd.

“Wanneer je het ‘grote nieuws’ leest”, schrijft Anna’s ex bij een foto waarop te zien is hoe hij naar zijn telefoon staart. “Weet je lieve mensen, jullie hoeven mij echt niet te taggen of te berichten. Laat me dit erover zeggen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier.” Hoewel hij zegt achter het besluit te staan, lijkt Danny ook iets anders door te laten schemeren. “Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen.” Danny sluit af met een hartje en: “Liefde x.”

Lees ook
Dit vindt de ex van Anna Nooshin van de couple tattoo met haar nieuwe liefde

Respect

De volgers van Danny steken hem een hart onder de riem en hebben enkel lovende woorden voor hem over. “Diep respect over hoe jij je hier altijd over uitlaat. Je bent zo’n sterk en liefdevol persoon, waren er maar meer zoals jij”, schrijft iemand. Een ander reageert: “Ik ken je niet, but goddamn, you totally rock!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Breuk

De Holland’s Next Top Model-presentatrice verbrak afgelopen juli haar relatie met Danny Roumimper. Na dertien jaar was de koek op. “We hebben ervoor gekozen om liefdevol uit elkaar te gaan”, schreef ze destijds over de breuk.

#CoupleTattoo

Drie maanden na die breuk werd duidelijk dat Anna als een blok gevallen was voor Nassim Zeta. De twee lieten samen een tattoo zetten in New York. Daar bezochten ze tattoo artist Jon Boy en lieten ze elkaars initialen op hun lichaam vereeuwigen. Op Anna’s pols prijkt ‘NZ’, Nassim heeft ‘AN’ op dezelfde plek.

Lees ook
Zo blijft Anna Nooshin in shape

Succesvolle zakenman

Nassim is een succesvolle zakenman die meerdere callcenters runt. Hij is geen onbekende in de BN’er-wereld. Nassim kan sterren als Lil’ Kleine en André Hazes tot zijn vriendenkring rekenen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram