Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estelle Cruijff gewond na heftige mishandeling en beroving in Amsterdam

Estelle Cruijff gewond na heftige mishandeling en beroving in Amsterdam

Estelle Cruijff gewond na heftige mishandeling en beroving in Amsterdam

Estelle Cruijff is afgelopen zaterdag mishandeld en beroofd in Amsterdam. Dat vertelt misdaadverslaggever John van den Heuvel in RTL Boulevard.

Lees ook
Zo zag Estelle Cruijff eruit toen ze nog samen was met Ruud Gullit

Bruut

Estelle heeft aan John laten weten dat ze door drie mannen is mishandeld en beroofd in Amsterdam en dat het er heel heftig en bruut aan toe ging. In het kader van het politieonderzoek mag ze verder niks zeggen over de beroving.

Ernstig incident

John: “Het bericht over de beroving en mishandeling klopt. Er is een ernstig incident geweest. Estelle is beroofd en daarbij is flink veel geweld gebruikt. De politie is uiteraard bezig met een uitgebreid onderzoek. Op dit moment is het nog duidelijk of er buit is gemaakt en of de daders gepakt zijn.”

Gewond

John vertelt ook dat hij contact heeft gehad met Estelle. Hij zegt dat de gebeurtenissen veel impact hebben gehad op Estelle. “Uit haar berichten blijkt dat het behoorlijk heftig is geweest en dat Estelle behoorlijk ontdaan is.” De verslaggever maakt duidelijk dat er sprake is geweest van geweld en dat Estelle daarbij gewond is geraakt, maar hoe ernstig de verwondingen zijn is niet duidelijk. “Zoiets zorgt natuurlijk ook mentaal voor een behoorlijke klap”, sluit hij af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte