Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estavana Polman vindt het lastig om lang van huis te zijn zonder dochter: ‘Raf kan ik iets langer missen’

Estavana Polman vindt het lastig om lang van huis te zijn zonder dochter: ‘Raf kan ik iets langer missen’

Estavana Polman vindt het lastig om lang van huis te zijn zonder dochter: ‘Raf kan ik iets langer missen’

Estavana Polman (27) en Rafael van der Vaart (37) wonen al een tijd in Denemarken. Maar kriebelt het niet bij het koppel om terug naar hun thuisland te verkassen? De handbalster vertelt dat een verhuizing voorlopig nog niet op de planning staat.

Toekomst

In gesprek met 100%NL laat Estavana weten: “Rafael en ik hebben geen concrete verhuisplannen om terug naar Nederland te komen.” Want hoewel ze een appartement hebben gekocht in Arnhem, is dat puur voor de toekomst. Voorlopig speelt de handbalster nog gewoon bij haar club in Denemarken en is ze ook het liefst met haar hele gezin in dit land. “Als ik mijn kleine meisje niet zie, vind ik het lastig om langere tijd van huis te zijn. Zij moet er sowieso zijn. Raf kan ik iets langer missen, maar dat moet ook niet te lang duren.”

Geen voetbalvrouw

En een voetbalvrouw? Zo voelt Polman zich absoluut niet. “Ik wil wel eens een keertje meegaan hoor, als hij dat heel lief vraagt. Dan vind ik het ook supergezellig en hartstikke leuk om te kijken. In het begin keek ik alles van hem op televisie, maar nu val ik ook weleens in slaap.”

Lees ook
Hartverwarmend: dochter Estavana Polman na maand herenigd met grote broer

Gelukkig

Je zou zeggen, met zo’n goede genen kan het haast niet anders dat hun dochtertje ook iets qua balsport gaat doen. Estavana zou het dan ook heel leuk vinden als ze iets hiermee gaat doen. “Ik heb nu nog geen idee of ze meer van handbal of voetbal is. Maar als ze iets totaal anders kiest, vind ik het ook prima. Als ze maar gelukkig is.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My girl?

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress