Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estavana Polman over bijzondere band met Sylvie Meis: ‘Mooi dat het zo kan’

Estavana Polman over bijzondere band met Sylvie Meis: ‘Mooi dat het zo kan’

Estavana Polman over bijzondere band met Sylvie Meis: ‘Mooi dat het zo kan’

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat na een break-up of een scheiding de twee families goed met elkaar om kunnen gaan. Maar Rafael van der Vaart en zijn ex-vrouw Sylvie Meis hebben nog altijd goed contact met elkaar. En ook met de nieuwe partners klikt het goed. 

In RTL Boulevard vertelt Estavana Polman even kort over haar afgelopen kerst. Sylvie en haar man Niclas waren ook even kort aanwezig.

‘Mooi dat het zo kan’

‘Sylvie zette Damián af met haar man natuurlijk. Even een drankje gedaan, even een bakje soep gegeten en daarna zijn ze weer doorgereden’, vertelt Estavana aan RTL Boulevard. ‘Ik ben daar heel blij mee. Ik vind het altijd hartstikke gezellig als ze komen. Als ze maar lekker een fles champagne meenemen vind ik het prima’, grapt de handbalster lachend. ‘Nee maar eerlijk is eerlijk, dit is mooi dat het zo kan. Ik ben echt blij dat het zo gaat tussen ons allemaal’, gaat ze verder.

Lees ook
Presentatrice Chantal Janzen spreekt zich uit over wanpraktijken The Voice: ‘Schandalig, verdrietig, frustrerend’

Goede band

En dat Sylvie Meis ook zo over Estavana denkt, dat wisten we al. Dat liet het model eerder al in een interview met RTL Boulevard weten. ‘Ik ben dol op die vrouw, dus ik doe alles voor haar.’

Toekomstplannen

Rafael van der Vaart wil graag trouwen met Estavana, maar zij staat er niet op te popelen om hun huwelijksgeloften af te leggen. ‘Maar ik wil wel graag een tweede kindje,’ vertelt de handbalster in een interview met Story. En waarschijnlijk wordt dat broertje of zusje van Jesslynn (4) in Nederland geboren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress