Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Estavana Polman deelt lief kiekje met dochter langs het veld

Estavana Polman deelt lief kiekje met dochter langs het veld

Estavana Polman deelt lief kiekje met dochter langs het veld

Handbalster Estavana Polman kon een tijdje niet meespelen door een blessure aan haar knie. Maar gelukkig mag de handbalster weer het veld op en deelt ze met haar volgers een lief kiekje samen met haar dochter Jesslynn.

Aanmoedigen

Op de foto is een kleine trouwe supporter te zien, namelijk dochter Jesslynn. Jesslynn is mee om haar moeder tijdens de wedstrijd aan te moedigen, nadat ze een hele tijd niet mee heeft kunnen spelen. Estavana wordt overspoeld met lieve reacties van trouwe fans. Zo zegt een volger: “Proficiat!! Daar heb je hard voor getraind. Heb ik zelf gezien 😄. Succes met je verdere terugkeer naar je gewenste niveau!”. Iemand anders zegt: “Onvoorwaardelijk liefde tussen moeder en dochter ❤️ .”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana)

Lees ook
Ernstig geblesseerde Estavana Polman heeft veel steun aan gezin: ‘Damián is een geweldige bonuszoon’

 Gezin

Estavana en voetballer Rafael van der Vaart zijn al vijf jaar samen en kregen vier jaar geleden dochter Jesslynn. Eerder meldde Story dat van der Vaart wilde trouwen met Estavana, maar dat zij dat niet per se zag zitten. “Ik vind dat als je samen een kindje hebt, je eigenlijk al een soort van getrouwd bent. Door Jesslynn zijn we voor altijd met elkaar verbonden”, legt de handbalster uit. “Maar ik wil wel graag een tweede kindje”, vertelt Estavana aan Story. En dat het zusje of broertje van Jesslynn dan waarschijnlijk in Nederland geboren wordt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress