Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al ruim 20 jaar samen: ‘Ludo’ onthult geheim van hun relatie

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al ruim 20 jaar samen: ‘Ludo’ onthult geheim van hun relatie

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al ruim 20 jaar samen: ‘Ludo’ onthult geheim van hun relatie

Vanaf het moment dat we ons kunnen herinneren zijn Ludo en Janine – met de nodige tussenpauzes – een setje in ‘GTST’. En buiten de set om hebben Caroline de Bruijn (57) en Erik de Vogel (59) ook al jaren samen. Hoe houdt het stel het vol om al ruim twintig jaar zowel werk als privé te delen? De acteur doet een boekje open.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Terwijl veel koppels er niet aan moeten denken om 24/7 op elkaars lip te zitten, kunnen Erik en Caroline geen genoeg van elkaar krijgen. Naast dat ze allebei al jaren in de soap spelen, waarin ze ook (het grootste deel van de tijd) een koppel vormen, hebben ze ook nog een reisprogramma samen. “Het is een productie die we helemaal zelf gemaakt hebben”, vertelt Erik over Romancing the Globe in Goede Tijden, Zomer Tijden. “Maar door de coronaperiode gaan onze geplande reizen niet door. We willen heel graag doorgaan, maar we willen het ook anders invullen. De nadruk zal meer liggen op de duurzaamheid van de bestemmingen.”

Ongekende chemie

“Maar altijd samen zijn, is dat niet een enorme uitdaging?”, vraagt presentatrice Froukje de Both (48) zich af. Gek genoeg niet, antwoordt de soapster. “Het is geen afspraak die we hebben gemaakt. Het is gewoon iets wat we allebei prettig vinden.” Erik kan niet goed verklaren waarom ze goed samen kunnen zijn. “Ik weet niet wat dat is. Ik denk gewoon chemie. En we kunnen ook goed samenwerken.”

Geen genoeg van elkaar

Erik en Caroline worden ondanks hun vele samenzijn niet gek van elkaar. Integendeel. “Gisteren zeiden we elkaar ’s ochtends gedag en gingen we ons eigen weg”, vertelt ‘Ludo’. “Vier uur later belden we elkaar op en hingen we een uur aan de telefoon. Om bij te praten.”

Verloofd maar niet getrouwd

Hoewel Ludo en Janine al meerdere keren in het huwelijksbootje zijn gestapt, zijn Erik en Caroline in het echte leven niét voor het altaar verschenen. Wel dragen ze een ring om hun vinger, die alles zegt over hun liefde voor elkaar. “We zijn niet getrouwd, maar het voelt wel zo voor ons”, vertelde het koppel eerder in Story.

Geen gemakkelijke start

Wie Caroline en Erik samen ziet, ziet hoe verliefd ze nog steeds zijn. Ook al zijn ze 22 jaar samen, en leek hun liefde destijds onmogelijk. Erik was nog getrouwd en vader van twee jonge kinderen. Maar hun verliefdheid was te sterk. Toch was het een moeilijke tijd. “Ik wist toen niet hoe het zich zou ontwikkelen. Het vaderschap nam en neem ik serieus, Caroline trouwens ook”, zei De Vogel er eerder over. “Onze liefde ontstond, werd groter en was omgeven met onmogelijkheden.”

Lees ook
Daar is-ie weer: Erik de Vogel heeft zijn baard opnieuw laten staan en hij is groter dan ooit

Kinderen

Erik heeft uit een eerdere relatie twee kinderen: dochter Alix en zoon Vince. Samen met Caroline bracht hij Solane ter wereld. En zo ziet zij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erik and Caroline (@romancingtheglobe) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Romancing London, whatever the future brings.. #romancingtheglobe @carolinedebruijn.official #lovelondon

Een bericht gedeeld door Erik and Caroline (@romancingtheglobe) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram