Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn delen wel héél intieme zwembadfoto

Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn delen wel héél intieme zwembadfoto

Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn delen wel héél intieme zwembadfoto

De meeste mensen kennen Erik de Vogel en Caroline de Bruijn als Ludo en Janine van ‘GTST’. Maar wist je ook dat de twee een eigen programma hebben? Voor ‘Romancing around the globe’ reist het koppel heel de wereld rond en van de mooiste plekjes waar ze zijn, delen ze de nodige kiekjes op Instagram.

Ook nu heeft het stel weer een foto geplaatst van een van hun reizen. Hierop is te zien hoe Erik en Caroline zich in elkaar verstrengeld in het zwembad bevinden. “Romancing Wales… lekker dippen in het hete zwembad, met uitzicht op de zee”, schrijven de acteurs erbij. “Een echte aanrader!

Lees ook
Dít is het gezin (haar ‘GTST’-man en hun dochtertje) van Elise Schaap

GTST-collega’s

Hun GTST-collega Ferry Doedens, die in de serie de rol van Lucas Sanders vertolkt, kan het niet laten om te reageren onder de romantische foto. “Wat een pikante kiek!”, laat hij weten. Melissa Drost – Sjors Langeveld in de soap – is het volkomen met hem eens. Ze schrijft: “Nou, dat was ook mijn eerste gedachte!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Reisinspiratie

In Romancing round the globe op RTL4 ontdekken Caroline en Erik de mooiste plekken ter wereld en inspireren ze kijkers om erop uit te trekken. Benieuwd naar alle bestemmingen waar het koppel al geweest is én de beelden ervan zien? Klik hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram