Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe liefde voor Erica Meiland: déze privédetective (hállo, oudere versie van Hans Klok) veroverde haar hart

Nieuwe liefde voor Erica Meiland: déze privédetective (hállo, oudere versie van Hans Klok) veroverde haar hart

Nieuwe liefde voor Erica Meiland: déze privédetective (hállo, oudere versie van Hans Klok) veroverde haar hart

Erica Meiland (57) is officieel nog steeds de vrouw van Martien Meiland (59), met wie ze samenwoont, dochters Maxime en Montana kreeg en succesvolle programma’s maakt. Van een romantische relatie is echter al lang geen sprake meer. Zo liet Martien al eens vallen best via ‘Married At First Sight’ op zoek te willen naar de ideale man, en blijkt nu ook Erica niet stil te hebben gezeten. Ze is weer verliefd en dít is de gelukkige.

Privédetective

In huize Meiland is Maxime – die maandag in Chateau Meiland aan haar familie onthulde zwanger te zijn – niet meer de enige die hoteldebotel verliefd is. Ook bij moeder Erica is het raak: ze is gevallen voor de zestigjarige privédetective Sander van Betten uit Zwolle. De man in kwestie, die wel wat weg heeft van een oudere Hans Klok, bevestigt dat nieuws dinsdag zelf aan entertainmentblad Story. “Erica en ik zijn al een halfjaar samen”, onthult hij. “Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.” Twee dagen geleden deelde Sander nog een post waaruit blijkt dat hij nu bewust op de voorgrond treedt voor Erica. “Vandaag nog maar even genieten van mijn vrijheid in de redelijke anonimiteit”, schreef hij (zie de post onderaan dit bericht). “Alles voor de liefde.”

Schaduwen

Gelukkig voor Erica is Sander geen nieuweling in de mediawereld en kan hij alle aandacht prima handelen. Naast zijn werk als ‘particulier rechercheur’, zoals hij zichzelf op Instagram omschrijft, werkte de Zwollenaar de afgelopen jaren óók intensief mee aan verschillende tv-programma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte journalist en voormalig presentator Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in om potentiële deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw te schaduwen. Zo moest voorkomen wordt dat er boeren of boerinnen meededen die toch al een relatie hadden.

Lees ook
Op deze mooie manier onthulde Maxime Meiland haar zwangerschap aan haar familie (en dít was hun reactie)

Ontmoet op ‘de werkvloer’

Erica en Sander ontmoetten elkaar ‘op de werkvloer’. Dat wil zeggen: de tv-wereld, waar Sander ook nog steeds werkzaam in is. “We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, aldus Sander tegen Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Twee dagen geleden deelde Sander een post waaruit blijkt dat verwachtte dat het nieuws over zijn relatie met Erica veel stof zou doen opwaaien:

Bron: Story | Beeld: ANP