Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Op papier is Erica Meiland (57) nog altijd de vrouw van Martien (59), maar de liefde heeft ze inmiddels bij een andere man gevonden. Sinds een halfjaar vormt ze een setje met Sander van Betten (60), zo maakten de twee vorige week bekend. Vanaf dat moment raakt de privédetective niet meer uitgepraat over zijn relatie met Erica. Zo biecht hij nu op dat hij al langer een oogje had op de blondine. 

Populariteit

Erica en Sander leerden elkaar kennen op ‘de werkvloer’ (lees: de televisiewereld), maar de privédetective ‘kende’ zijn nieuwe vriendin al van Chateau Meiland. Door de show was hij al onder de indruk van haar. “Net als iedereen denk ik. Want als je ziet wie haar allemaal leuk vinden…”, aldus Van Betten in de podcast van Shownieuws. Volgens de privédetective heeft ze niet per se een leger aan aanbidders, maar is haar populariteit wel te merken aan de reacties. “Als je de reacties leest op sociale media dan zie je dat ze erg gewild is.”

Geheim

In dezelfde podcast vertelt Sander hoe hij en Erica erin geslaagd zijn om hun relatie in eerste instantie onder de radar te houden, terwijl ze wel op openbare plekken afspraken. “Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven”, aldus de privédetective. Ze hebben er bovendien bewust voor gekozen om maar weinig mensen in te lichten over hun opbloeiende romance. “Dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt.” Hoe de band tussen Sander en Martien is? Ook daarover doet de nieuwe vriend van Erica een boekje open.

Mening Maxime

Nadat bekend werd dat Erica en Sander sinds een paar maanden een setje zijn, kwam Erica al gauw met een eerste reactie. Ook dochter Maxime liet van zich horen nadat het nieuws naar buiten werd gebracht. Zo vertelde ze haar nieuwe ‘stiefvader’ al ontmoet te hebben en verklapte ze wat ze van hem vindt.

Lees ook
Nieuwe vriend Erica Meiland doet boekje open over ‘geheime’ relatie én zijn band met Martien

Televisiewereld

Sander en Erica hebben elkaar ontmoet op ‘de werkvloer’, wat wil zeggen: in de tv-wereld. Naast zijn werk als privédetective werkte Sander de afgelopen jaren namelijk intensief mee aan de televisieprogramma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in ten behoeve van het programma Boer zoekt Vrouw. “We werken voor dezelfde producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, vertelde hij aan Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa