Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oók Erica Meiland bevestigt nieuwe relatie met privédetective Sander: ‘We hebben het erg leuk’

Oók Erica Meiland bevestigt nieuwe relatie met privédetective Sander: ‘We hebben het erg leuk’

Oók Erica Meiland bevestigt nieuwe relatie met privédetective Sander: ‘We hebben het erg leuk’

Hoewel Erica en Martien Meiland nog altijd getrouwd zijn, is er van een romantische relatie allang geen sprake meer. Dat geluk heeft de moeder van Maxime en Montana inmiddels bij een andere man gevonden, zo onthulde haar nieuwe liefde dinsdag al. Inmiddels heeft Erica (57) zijn uitspraken bevestigd en schreeuwt ze van de daken het inderdaad ‘erg leuk’ te hebben met Sander van Betten (60).

Nieuwe relatie Erica Meiland

Tegenover het AD doet Erica een boekje open over haar nieuwe relatie. “Een half jaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en we hebben het erg leuk”, vertelt ze erover. En fans hoeven niets te missen van de opbloeiende liefde. “Het is ook te volgen in de serie [Chateau Meiland, red.].” In de teaser van aankomende donderdag was al te zien dat de twee op wandeldate gaan.

Hint na hint

Op zijn Instagramaccount dropte Sander, die werkzaam is als privédetective, in januari al een hint over zijn wandeldate met Erica. “Morgen gezellig ergens wandelen en koffie. Met…”, klonk de mysterieuze tekst bij een van zijn posts. De oplettende volger had het kledingstuk dat hij daarbij in beeld bracht kunnen herkennen uit de collectie van dochter Maxime, die onlangs onthulde in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Ook zagen we het boek van Martien voorbij komen in de feed van Sander.

Schaduwen

Naast zijn werk als privédetective werkte Sander de afgelopen jaren intensief mee aan de tv-programma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in om potentiële deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw te schaduwen. Zo moest voorkomen wordt dat er boeren of boerinnen meededen die toch al een relatie hadden.

Lees ook
In de agenda! Maxime en Montana Meiland storten zich op babykamers in nieuw makeover-programma

Ontmoet op ‘de werkvloer’

De Zwollenaar en Erica kennen elkaar dan ook uit de televisiewereld. “We werken voor dezelfde producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, vertelde hij aan Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram