Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat lief: Erica Meiland deelt bijzondere vondst op Instagram tijdens verhuizing

Wat lief: Erica Meiland deelt bijzondere vondst op Instagram tijdens verhuizing

Wat lief: Erica Meiland deelt bijzondere vondst op Instagram tijdens verhuizing

Op het Instagram-account van de Chateau Meiland-ster Erica mogen we regelmatig genieten van leuke kiekjes ‘behind the scenes’ van Chateau Meiland én van de familie zelf. Gistermiddag deelde Erica een bijzondere vondst die ze deed, met haar volgers.

Bijzondere vondst

Ze plaatste een (te schattige) kinderfoto van Maxime en Montana. Als onderschrift schrijft ze: ‘Zo kom je nog eens wat leuks tegen tijdens het inpakken voor weer een verhuizing.’

Reacties

De foto krijgt dan ook heel wat reacties van Erica’s fans. ‘Geweldig, ze lijken nog precies’, schrijft iemand. Weer een ander reageert: ‘Wat schattig!’ En, ‘Wat een mooie foto van de meiden.’ We moeten toegeven, we geven de comments geen ongelijk.

Claire Meiland

Wat ook veel in de reacties onder de foto van Erica wordt genoemd is dat de dochter van Maxime, Claire (4), ontzettend veel op haar moeder lijkt. ‘Twee druppels water’, vindt iemand.

Annika van Pippi Langkous

Naast dat er ook gezegd wordt dat Montana weer heel veel van Erica wegheeft, wordt de oudste Meiland-zus met nóg iemand vergeleken. Zij zou heel veel weghebben van Annika van Pippi Langkous. Zo schrijft iemand: ‘Ohhh Montana lijkt op Annika van Pippi Langkous.’ Velen reageren weer op die reactie met: ‘Dat wilde ik net gaan typen!! Sprekend he!’

Lees ook
Sander van Betten open en eerlijk over relatie met Erica Meiland: ‘Wél verkering gehad’

Verhuizing

Begin april werd bekendgemaakt dat de familie Meiland met z’n allen weer terug naar Noordwijk verhuizen, waar ze vandaan komen. Ze hebben in februari officieel hun droomvilla al gekocht. En daarmee blijft de hele Chateau Meiland-clan bij elkaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram