Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Er komt een musical van Friends!

Er komt een musical van Friends!

Er komt een musical van Friends!

Laat alles vallen waar je mee bezig bent, want Friends komt terug. Niet op tv, maar op de planken! De laatste aflevering werd dertien jaar geleden uitgezonden, maar wij krijgen nooit genoeg van Monica, Chandler, Joey, Phoebe, Ross en Rachel. 

Lees ook: Quiz: hoe goed ken jij Ross uit ‘Friends’

In New York zijn enkele geniale makers momenteel bezig met het scenario van Friends! The Musical. Geen grap! Er wordt echt een muzikale parodie gemaakt van onze favoriete serie uit de nineties.

Tobly McSmith, de man achter de musicalparodieën Full House en Katdashians! (nee, dat is geen schrijffout) The Musical, heeft enorm veel zin om zijn schouders onder dit project te zetten. Volgens hem gaan we zeker meezingen met Oh. My. God. It’s Janice, Smelly Cat en natuurlijk We’ll always be there for you.

De parodie is helaas geen officiële productie van de programmamakers van Friends. Wij zijn wel benieuwd welke acteurs onze lachspieren op de proef zullen stellen. De musical is vanaf het najaar te zien in het Trias Theatre in New York en vanaf juni zijn de tickets beschikbaar. Iemand zin in een tripje New York?