Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emotionele reactie van Miljuschka Witzenhausen op veroordeling van haar oom Willem Holleeder

Emotionele reactie van Miljuschka Witzenhausen op veroordeling van haar oom Willem Holleeder

Emotionele reactie van Miljuschka Witzenhausen op veroordeling van haar oom Willem Holleeder

Miljuschka Witzenhausen (36) geeft een emotionele reactie op de veroordeling van Willem Holleeder (64), haar oom. Dat doet ze in een nieuwsbrief aan haar volgers. Holleeder is vrijdag in hoger beroep veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Veroordeling Holleeder

In de nieuwsbrief schrijft Miljuschka onder andere: “De dag van de waarheid. Mijn leven lang heeft er een grote donderwolk van familieleed boven ons hoofd gehangen. Hand in hand zaten we in spanning te luisteren naar het vonnis. Overmand door verdriet. Want we hebben zoveel verloren door de jaren heen.”

Ook is er in De Telegraaf te lezen: “Ik heb moeten aanzien hoe mijn moeder constant door het slijk werd gehaald. Dus je zou denken dat dit als winnen voelt. Toch is het wrang. Bitterzoet. Blijft het pijnlijk en verdrietig.”

Lees ook
Kirsten Schilder deelt herinnering aan bruiloft met Nick op Instagram

Steun aan moeder

Op vrijdag, de dag van de uitspraak, steunde Miljuschka haar moeder Astrid (56) op Instagram. “Don’t look back. You are not going that way ❤️ Lieve mama, jouw kracht is ongekend✨”, schreef Miljuschka erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws |  Beeld: BrunoPress