Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opnieuw een emotionele aflevering van ‘Verslaafd!’: ‘Wat is het toch een vreselijke ziekte’

Opnieuw een emotionele aflevering van ‘Verslaafd!’: ‘Wat is het toch een vreselijke ziekte’

Opnieuw een emotionele aflevering van ‘Verslaafd!’: ‘Wat is het toch een vreselijke ziekte’

Wederom een emotionele aflevering van Verslaafd! In deze aflevering stond de 54-jarige John uit Rotterdam centraal, samen met zijn dochter Nathalie en zoon Giovanni. Een brief van dochter Nathalie aan vader John zorgde voor veel emotie bij de kijkers. 

Drank en drugs

Johns partner Adele is overleden aan leukemie. Na deze verdrietige gebeurtenis gaat het mis; John begint met drinken. Tientallen glazen per dag gaan er bij hem doorheen. Zorgen om hem zijn er zeker bij zijn kinderen. Echter is John niet de enige die met een verslavingsprobleem kampt. Ook zijn kinderen Nathalie en Giovanni gebruiken vaak drank en drugs.

Een brief

De ernst van de situatie is groot, wat ook te zien is in de aflevering. Wat voornamelijk blijft hangen bij de kijkers is het moment dat de kinderen tegen hun vader praten. Nathalie schreef een brief aan haar vader waar onder andere het volgende in stond: “Het voelde voor mij alsof ik allebei mijn ouders verloor. Op dit moment voelt het alsof je m’n zoon bent.”

Er werd veel op Twitter gereageerd naar aanleiding van de aflevering.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Heftige confrontatie in verslaafd, interventionist Maarten raakt gewond

Geslaagd

Nadat de interventie plaatsvond, duurde het zeven weken voordat die geslaagd bleek te zijn. John is nuchter gebleven. Wat betreft zijn zoon en dochter: die zijn niet helemaal gestopt, maar het gebruik is wel verminderd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: Still Videoland