Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emma Wortelboer skipt talkshow Johnny de Mol: ‘Ik voel me daar gewoon niet prettig bij’

Emma Wortelboer skipt talkshow Johnny de Mol: ‘Ik voel me daar gewoon niet prettig bij’

Emma Wortelboer skipt talkshow Johnny de Mol: ‘Ik voel me daar gewoon niet prettig bij’

Presentatrice Emma Wortelboer (25) zou onlangs te gast zijn in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol. Zij is echter de eerste bekende Nederlander die heeft gezegd dat ze niet meer naar de uitzending wilt komen. Zo vertelt ze aan Media Inside:  “Je zit natuurlijk wel bij iemand die wordt verdacht van poging tot doodslag natuurlijk. Dat is best wel een dingetje.”

Het nieuws

De uitzending waarin Johnny het nieuws vertelt over zijn ex Shima Kaes zou eigenlijk de uitzending zijn waarin Emma te zien was. Ze heeft dit afgezegd toen ze het nieuws hoorde. “Toen dacht ik: ja, dan kan ik wel gezellig een beetje over het Songfestival gaan praten, maar dat is toch in één keer een heel beladen ding geworden daarzo.”

Lees ook
Hoe het allemaal begon: de tumultueuze relatie van Johnny de Mol en zijn ex Shima Kaes

Belletje van Johnny

Nadat Emma had aangegeven niet aanwezig te willen zijn in de uitzending is ze gebeld door Johnny. Hij wilde zijn kant van het verhaal aan haar doen. “En toen dacht ik: nou, ik kom alsnog niet. Ik voel me daar gewoon niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar een beetje zo de roze olifant in de kamer gaan vermijden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress