Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emma in K2 naar K3 ontroert kijkers: ‘Ik ben geboren als Geert’

Emma in K2 naar K3 ontroert kijkers: ‘Ik ben geboren als Geert’

Emma in K2 naar K3 ontroert kijkers: ‘Ik ben geboren als Geert’

Op de Vlaamse zender VTM en op SBS is op dit moment de zoektocht gaande naar een nieuwe ‘K3’ in het programma Van K2 naar K3. Gisteravond was er een spraakmakende kandidaat, namelijk Emma Wagemans. 

Emma is geboren als Geert

Presentatrice Tooske Ragas vraagt na de auditie aan Emma: “Wil je de jury uitleggen waarom dit zo belangrijk is? Of is dat iets voor een volgende keer?”. Emma wil het uitleggen, maar, zo zegt ze, ze kan niet beloven dat ze niet gaat huilen. “Ik ben niet geboren als Emma maar als Geert. Als jongetje werd ik veel gepest en na schooltijd kon ik naar mijn kamer toe en een jurkje aantrekken en mezelf zijn. En ik zou zo graag hetzelfde willen betekenen”, vertelt ze, terwijl ze breekt.

Reactie jury K2 naar K3

De jury is stomverbaasd en hartstikke lief. Zangeres Samantha Steenwijk reageert: “Ik ben heel blij dat je hiernaartoe bent gekomen en hoop dat je een inspiratie kunt zijn voor heel veel kindertjes die hier naar kijken.” Gordon zegt: “Wat ben je een mooie meid.”

Tekst gaat verder onder post 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Reacties op Emma K2 naar K3

Op Instagram wordt alleen maar positief gereageerd: “Veel liefde en respect voor deze meid” en honderdduizend hartjes zijn te lezen onder het bericht. Zelf reageert Emma ook nog via haar eigen Instagram: “Bedankt voor alle warme reacties die laten zien dat ik als trans vrouw er mag zijn in 2021 en wellicht een inspiratie mag zijn voor vele jongeren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Screenshot auditie © VTM.be