Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ellen DeGeneres (64) stopt na 19 jaar met haar talkshow

Ellen DeGeneres (64) stopt na 19 jaar met haar talkshow

Ellen DeGeneres (64) stopt na 19 jaar met haar talkshow

The Ellen Show, gepresenteerd door Ellen DeGeneres (64) komt na 19 jaar tot een einde. Op haar Instagram laat de presentatrice weten dat de laatste aflevering is opgenomen en via deze weg wil ze haar kijkers dan ook hartelijk bedanken voor hun steun. 

‘Vandaag hebben we de laatste aflevering van The Ellen Show gefilmd, die 26 mei wordt uitgezonden. Toen we met de show begonnen in 2003 waren er nog geen iPhones. Was er nog geen sociale media. Waren huwelijken tussen dezelfde sekses nog niet toegestaan’, schrijft de presentatrice op haar Instagram.

‘We hebben de wereld zien veranderen, soms ten goede maar soms ook niet. Maar wat er ook gebeurde, het was altijd mijn doel om een show neer te zetten waar we allemaal konden samenkomen en een uur met elkaar konden lachen. Om uitgenodigd te mogen worden in jullie levens is het grootste privilege geweest dat ik heb gekend en het heeft me veel plezier gebracht.’

De tekst gaat verder onder de post

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Dankbaar

Fans reageren massaal onder de post van de presentatrice. Ze vinden het jammer dat The Ellen Show stopt, maar bedanken Ellen voor alle mooie momenten. Zo schrijft een van haar volgers: ‘Je hebt me laten lachen en huilen. Je maakte grappen en was serieus. Je was eerlijk, ontwapend en liet ook je kwetsbare kant zien. Dat maakte het programma fijn om naar te kijken.’ Een andere volger reageert: ‘Dit is bitterzoet. Jammer dat er een einde aan komt maar dankbaar dat je er was. Je hebt absoluut veel betekend voor de LHBTQIA+-gemeenschap, door openlijk te spreken over je seksualiteit en je huwelijk met Portia. Dat heeft zoveel mensen hoop gegeven en een laatste zetje om ook hun ware leven te leven. Dank je wel.’

Lees ook
Koen Kardashian geeft update over verslaving: ‘Ik ben er nog lang niet’

James Corden

Ellen DeGeneres is niet de enige die stopt met haar talkshow. Ook presentator James Corden (43) liet weten dat hij volgend jaar afscheid neemt van The Late Late Show. In de zomer van 2023 zal de Britse presentator zijn laatste uitzending presenteren. Corden presenteert The Late Late Show sinds 2015 en vond het dan ook een moeilijke beslissing. “Ik dacht altijd dat ik het vijf jaar zou doen en dan weg zou gaan en toen ben ik gebleven. Ik heb er echt lang over nagedacht.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress