Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sergio Herman verwerkt breuk met nieuwe liefde, Ellemieke zoekt het bij zichzelf: ‘Ik wil leven in het NU’

Sergio Herman verwerkt breuk met nieuwe liefde, Ellemieke zoekt het bij zichzelf: ‘Ik wil leven in het NU’

Sergio Herman verwerkt breuk met nieuwe liefde, Ellemieke zoekt het bij zichzelf: ‘Ik wil leven in het NU’

Terwijl Sergio Herman (51) nog geen half jaar na het stuklopen van zijn huwelijk alweer hoteldebotel is op een 21 jaar jongere Vlaamse, houdt zijn ex Ellemieke Vermolen (44) het vooral dicht bij zichzelf. Zij zoekt juist de rust op en dat lijkt haar aardig goed te lukken.

Leven in het nu

“Mediteren is iets wat ik dagelijks probeer te doen”, zo begint Ellemieke haar verhaal bij een zenfoto op Instagram. Te zien is hoe de blondine in een mediterende houding zit. “Het geeft me rust en balans. Niet lang, gewoon een paar minuten en soms wat langer als het lukt.” Ze vervolgt: “Het brengt me in het NU, want daar wil ik zijn, daar wil ik leven. In het NU. Niet gisteren, niet morgen, maar hier. Dit moment. Het geeft zoveel kracht, positiviteit en dankbaarheid, ik gun het iedereen.” Ze sluit af door iedereen een fijne dag te wensen.

Sergio laat er geen gras over groeien

Volgens diverse Vlaamse media zou de 51-jarige Herman – met wie Ellemieke ruim dertien jaar samen was en drie kinderen kreeg – inmiddels alweer samenwonen met een nieuwe liefde. Sergio Herman zou dolverliefd zijn op de 21 jaar jongere Chanel Joppart, een blondine die net als ex Ellemieke een modellencarrière achter de rug heeft. Volgens diverse Vlaamse media zou Herman zelfs al samenwonen de 30-jarige Vlaamse in de Belgische kustplaats De Panne, waar Chanel samen met haar zus een horecazaak runt.

Ibiza

Hun relatie kwam naar buiten door foto’s waarop het tweetal zich vermaakte op Ibiza. Op het terras van restaurant Es Xarcu in de baai van Jondal stortte Sergio zich volledig op Chanel, die hij knuffels, kussen en een voetmassage gaf. Het koppel werd begin april overigens al samen gezien. De twee werden betrapt toen Herman met teveel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtraden ze de avondklok, waarvoor ze allebei een bekeuring kregen. Of Sergio en Chanel elkaar al langer kennen, wellicht uit het restaurantwezen, is niet bekend.

Scheve schaats

Over de reden van de breuk tussen Sergio en Ellemieke wilden de twee destijds zelf niets zeggen. Toch verschenen er, naar aanleiding van een opvallende post van Ellemieke, al gauw de geruchten dat Sergio een scheve schaats zou hebben gereden. Bij een selfie deelde ze het nummer ‘Lippenstift’ van Marco Borsato, een liedje dat gaat over vreemdgaan en een minnares die een getrouwde man niet los kan laten. Ellemieke lichtte ook een stukje van de tekst van het nummer uit: “Wat wil je zijn, iemands geliefde of z’n grootste geheim? En maak je je vrij, of kies je voor iemand die er nooit echt voor jou zal zijn?

Huwelijksproblemen

De chef-kok en voormalig presentatrice en actrice trouwden in september 2008. Ze hebben twee zoons, Noah (12) en Zenna (10). Herman heeft nog twee kinderen uit een vorige relatie. Het stel biechtte in het verleden al eens op huwelijksproblemen te hebben. Ook verloren Ellemieke en Sergio in 2017 hun derde kindje, zoontje Josha, in de negende maand van de zwangerschap, wat zij omschreven als een “onmenselijk verlies”. Voor Sergio, die meerdere restaurants in Nederland en België runt, hakte het coronajaar er ook flink in. Toch meende Ellemieke afgelopen jaar dat haar relatie met Sergio juist sterker werd gedurende de eerste lockdown.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders