Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Elise Schaap brengt prachtig eerbetoon aan haar schoonmoeder

Elise Schaap brengt prachtig eerbetoon aan haar schoonmoeder

Elise Schaap brengt prachtig eerbetoon aan haar schoonmoeder

Waar ze de afgelopen weken haar Instagram al meerdere malen gebruikte om alle medewerkers in de zorg te bedanken, was het gisteren de beurt om een wel heel bijzonder iemand in het leven van Elise Schaap (37) in het zonnetje te zetten, namelijk: haar schoonmoeder.

Elise Schaap eert schoonmoeder

Doordat het coronavirus de zorg volledig op zijn kop zette, hebben alle zorgmedewerkers het drukker dan ooit tevoren. En dus werden oud-medewerkers die bijvoorbeeld met pensioen zijn, gevraagd om bij te springen in deze heftige tijd. “Om levens te redden is het nodig dat er tijdens de coronacrisis tijdelijk wat soepeler wordt omgegaan met de Wet BIG. Ook coassistenten en gepensioneerde artsen die niet meer BIG-geregistreerd zijn, moeten onder bepaalde voorwaarden kunnen worden ingezet”, zo luidde het bericht van artsenorganisatie KNMG.

Pensioen

De moeder van voormalig acteur en schrijver Wouter de Jong, de partner van Elise, twijfelde geen moment en besloot haar oude beroep weer op te pakken en haar steentje bij te dragen. Een prachtig gebaar, zo vindt ook de actrice. “Trots op mijn stoere schoonma. Drie jaar geleden ging ze met pensioen en nu is ze weer tijdelijk terug als IC-verpleegkundige”, aldus Elise bij de foto die ze van haar schoonmoeder op Instagram plaatste.

Lees ook
Elise Schaap open over miskraam: ‘Het verdriet bleef zo voelbaar’

De TV Kantine

Hoewel de actrice op dit moment thuis zit, doordat ook alle film en tv-opnames op dit moment zijn stilgelegd, is ze iedere week nog steeds trending op social media. Elise zit in het huidige seizoen namelijk regelmatig in De TV Kantine, waar ze de afgelopen weken verschillende typetjes heeft gespeeld. Zo vertolkte ze opnieuw mode-ontwerpster en RTL Boulevard-host Nikkie Plessen, maar kroop ze ook in de huid van YouTuber Nienke Plas, presentatrice Chantal Janzen én Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram,