Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Elise Schaap mocht het eigenlijk niet zeggen maar deed het toch: Netflix-serie Undercover krijgt derde seizoen

Elise Schaap mocht het eigenlijk niet zeggen maar deed het toch: Netflix-serie Undercover krijgt derde seizoen

Elise Schaap mocht het eigenlijk niet zeggen maar deed het toch: Netflix-serie Undercover krijgt derde seizoen

De Netflix-serie Undercover krijgt een derde seizoen, bevestigt Elise Schaap donderdagavond in het praatprogramma Jinek.

Ze mocht eigenlijk niets zeggen. En dat deed ze feitelijk ook niet. Want als Elise in Jinek gevraagd wordt of er een derde seizoen komt van Undercover zegt de actrice niets, maar knikt ze bevestigend. ‘Oh, krijg ik nu straf?’ vraagt de actrice zich direct af. Waarop Eva antwoord dat ze nu veilig in een live-uitzending zit en daardoor nu toch niet bereikbaar is.

 

Lees ook: Elise Schaap open over miskraam: ‘Het verdriet bleef zo voelbaar’

 

Het bericht gaat hieronder verder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Excited! #flapuit ?@netflixnl #undercover #season3❤️ en seizoen 2 moet ook nog uitkomen, maar wanneer da es da wit ik nie #ikzegniksmeer #houdoe ?

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

 

Nog weinig details

Wanneer de productie van het derde seizoen van Undercover begint, is nog niet bekend. Ook over het plot zijn nog geen details naar buiten gekomen. Het tweede seizoen verschijnt naar verwachting later dit jaar.
Undercover draait om twee undercoveragenten die infiltreren in het criminele milieu. Frank Lammers en Anna Drijver spelen hoofdrollen in de dramaserie, naast Schaap en de Belgische acteur Tom Waes.

 

Lees ook: Dít is het gezin (haar ‘GTST’-man en hun dochtertje) van Elise Schaap

 

Hartstikke populair

In 2019 was Undercover de populairste Netflix Original-serie onder Nederlandse Netflix-kijkers. De rangschikking is gebaseerd op het aantal accounts die in de eerste 28 dagen na de première minstens twee minuten van een serie of film hebben gekeken.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP