Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk goed nieuws voor Fajah Lourens

Eindelijk goed nieuws voor Fajah Lourens

Eindelijk goed nieuws voor Fajah Lourens

Fajah Lourens heeft een aantal verschrikkelijke weken achter de rug. Door een familiedrama verloor ze haar neefje, waardoor ze een ontzettend verdrietige en heftige tijd heeft door moeten maken. Maar nu laat Fajah aan RTL-Boulevard weten de draad weer op te gaan pakken.

Het klooster in
Dit gaat de 35-jarige brunette doen door zich weer volledig op haar carrière te gaan richten. Haar boek ‘Killerbody’, gaat dan ook uitgebracht worden in vijftig andere landen. Wel moet er nog iets gebeuren voordat de boeken de grens overgaan. Bij RTL Boulevard zegt Fajah: “Ik ga nog wel een weekje het klooster in want m’n Engels is echt verschrikkelijk.”

Gezonde toer
Ook laat Fajah weten dat er een vervolg op haar boek gaat komen, dat in januari 2017 uit moet komen.”Ik weet nog niet hoe het gaat heten maar het worden honderd slanke snelle recepten voor drukke moeders”, zegt ze. Het tweede boek is speciaal voor de mensen die het dieet uit het eerste boek hebben gevolgd en op die gezonde toer verder willen gaan.

Miljoenen motivatie
Fajah laat weten zich niet tegen te houden, is unstoppable en ontzettend gemotiveerd. “Ik heb vanaf het begin gezegd: ik wil er een miljoen verkopen en dat gaat ook gebeuren. Dat kan ik je wel vertellen!”

Op Instagram plaatste Fajah een kort videofragment van de uitzending van RTL-Boulevard. Bekijk de video hieronder!

Bron: Grazia, Instagram, RTL Boulevard

Lees ook: