Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Einde relatie betekent niet einde vriendschap tussen Rachel Hazes en Klaas Otto’s dochter Melissa

Einde relatie betekent niet einde vriendschap tussen Rachel Hazes en Klaas Otto’s dochter Melissa

Einde relatie betekent niet einde vriendschap tussen Rachel Hazes en Klaas Otto’s dochter Melissa

De relatie tussen Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) was van korte duur; er is namelijk alweer een einde aan gekomen. Echter is dit niet het einde van de vriendschap tussen dochter Melissa Otto en Rachel. Melissa deelt wat foto’s op social media van een gezellige avond met haar nieuwe bestie.

Klaas terug bij ex

De geruchten gaan rond dat Klaas terug is bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus. Dat is de vrouw die hem op Instagram hackte en een afspraak voor hem maakte bij een ziekenhuis voor een vruchtbaarheidstest. Terwijl dat gaande is, hebben Rachel, Melissa en haar moeder Nancy een gezellig meidenavondje.

Meidenavondje

Dit avondje deelt Melissa met haar volgers op Instagram. Ze schrijft het volgende bij de post: “Wat een super avond heb ik weer gehad samen met me liefiiies🥰 met mijn lieve mama en lieve Rachel en lieve kJ en lieve Chanel 🐶& Lieve Artsie🐶😘😘😘❤️❤️heel veel liefde voor deze mensen en hondjes 😘was weer top zoals altijd🍾🍾🍾😘❤️iedereen zit in me hartje die op de foto staat 😘😘😘one loveeee ❤️❤️❤️❤️”

Rachel reageert onder de post met: “Was weer een heerlijke avond met jullie. Hoop dat er nog vele mogen volgen.❤️❤️❤️❤️”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melisje Otto (@diablitamelisje)

Lees ook
Rachel Hazes reageert op relatiebreuk met Klaas Otto: ‘Jammer dat het zo gelopen is’

Einde van de relatie

Rachel en Klaas hebben een einde gemaakt aan hun relatie twee weken nadat ze het nieuws naar buiten hadden gebracht. Er kwamen al veel obstakels kijken bij hun kortstondige relatie. Dit had voornamelijk te maken met Klaas’ (ex-)vriendin Gracia. Ook gingen er geruchten rond over een liefdesbaby van Rachel en Otto. Na al deze obstakels te hebben doorstaan, hebben de twee toch besloten een punt te zetten achter hun relatie. “Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op de ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan”, aldus Rachel tegen Shownieuws.

Verder vertelt ze: “De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had, koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stilstaan. (…) Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress