Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Einde van seizoen Boer zoekt Vrouw: deze koppels zijn nog samen

Einde van seizoen Boer zoekt Vrouw: deze koppels zijn nog samen

Einde van seizoen Boer zoekt Vrouw: deze koppels zijn nog samen

Na 13 afleveringen is er een einde gekomen aan dit seizoen van Boer zoekt Vrouw. Tijdens de reünie werd duidelijk welke koppels nog steeds samen zijn, en wie er toch alleen achterblijft op de boerderij. Wij zetten het voor je op een rijtje.

Rob en Wendy

Fruitboer Rob (52) was alleen aanwezig op de reünie. Hij vertelde over zijn match met Wendy: “Het kwam niet van haar kant, wat zij wel wilde. Dat wauw-effect. En ik hoopte dat dat kwam…” Rob geeft niet op en houdt hoop: “Ik geloof nog steeds in de liefde”.

Hans en Annette

Paardenfokker Hans (69) en Annette zijn nog steeds heel happy met elkaar! Annette vertelt over haar relatie met Hans: “Ik heb voor mijn gevoel wel de hoofdprijs. Ook met zijn kinderen samen. We hebben onze kinderen kennis laten maken en dat was een topdag.”

“We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten wat we willen. Ik heb veel meer zin in het leven”, aldus Hans.

Jouke en Karlijn

Jouke (32) en Karlijn vormen samen het jongste stel van alle deelnemers dit seizoen. Ze zitten samen helemaal op hun roze wolk. “Hij is keilief”, aldus Karlijn. “Hij is veel attenter dan ik ben. Dan vind ik ergens een briefje. Gewoon een berichtje dat hij van me houdt of zo.”

“Ik voel me gelukkiger”, zegt veehouder Jouke. “Ik heb het gevoel dat ik houvast aan haar heb. Dat heb ik ook met familie en vrienden, maar dit zit dieper.” Nu zal Karlijn alleen in het weekend vanuit Brabant naar Friesland komen, maar de twee hebben voor in de toekomst in gedachte om samen te wonen op de boerderij.

Janine en Sander

Schapenhouder Janine (32) was tijdens de citytrip niet helemaal zeker van haar zaak. Ze twijfelde, maar in de periode zonder camera’s begonnen de twee elkaar beter te leren kennen. “Het ging mij wat te vlug en toen ben ik nog een paar keer de andere kant op gerend”, aldus de 32-jarige schapenhouder uit Limburg.

Janine besloot na een paar maanden een punt te zetten achter de relatie. Sander staat echter nog wel open voor een relatie met haar. “Vijf weken later stond ze weer op de stoep”, zegt Sander. “Toen was er ruimte om gewoon weer te gaan voelen”, vertelt Janine over hun nieuwe start.

Lees ook
Kijkers vinden ‘Boer zoekt Vrouw’-duo Rob en Wendy geen succes: ‘Wij noemen dit Robdringerig’

Evert en Maud

Maud is laaiend enthousiast over haar relatie met Evert (58). “Ik ben echt supergelukkig.” De twee tortelduifjes gaan ook samenwonen. Maud vertelt in het programma dat ze haar huur heeft opgezegd.

Ook gaat ze meewerken op de boerderij van de veeteelthouder. “Ik vind het mooi dat je er bent”, aldus Evert over Maud.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: KRO-NCRV