Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Egoïstisch en oppervlakkig’! Halfzus Meghan Markle praat over vermoedelijke relatie met prins Harry

‘Egoïstisch en oppervlakkig’! Halfzus Meghan Markle praat over vermoedelijke relatie met prins Harry

‘Egoïstisch en oppervlakkig’! Halfzus Meghan Markle praat over vermoedelijke relatie met prins Harry

Enkele dagen geleden vertelden we jullie nog over de relatie tussen Prins Harry en actrice Meghan Markle en de geruchtenmolen is sindsdien niet meer gestopt met draaien. Zo zou de actrice ondertussen al de vader van Harry, prins Charles, ontmoet hebben en praten enkele vrienden van hem al over een aankomende verloving. Ook de negatieve commentaren hebben hun intrede gedaan en dit voornamelijk uit de hoek van Meghans familie.

Samantha Grant, de halfzus van Meghan, zegt dat de actrice de relatie al langer aan het plannen was. Zo zou ze altijd al een prinses willen geweest zijn én heeft ze een zwak voor mannen met rood haar. Hallooo prins Harry! Samantha zegt echter ook dat de prins een veel betere partner kan vinden, iemand die niet ‘oppervlakkig en egoïstisch‘ is. Ouch, iemand jaloers? Volgens Grant zou Meghan ook haar vader, die in financiële problemen zit, niet steunen, iets wat de prins niet zou kunnen appreciëren.

Harry en Meghan lijken zich alvast niets aan te trekken van de kritiek, want de prins zou zijn nieuwe vlam al voorgesteld hebben aan niemand minder dan zijn vader. Een bron vertelde aan People Magazine dat een snelle verloving niet geheel ondenkbaar zou zijn. “Dat is zeker een mogelijkheid”, zegt een vriend van Harry. “Het is vrij serieus, dus we zullen zien.”

Of de prins en de actrice nu wel degelijk een koppel vormen, is nog steeds niet geweten. Het Britse koningshuis wil geen ‘privé-mededelingen’ doen en ook de woordvoerders van Meghan houden hun lippen stijf op elkaar. De actrice zelf lijkt de geruchtenmolen nog een beetje aan te draaien want ze plaatste gisteren nog een foto op Instagram van een theemoment. Inclusief net servies én waarschijnlijk prins Harry.

Bosch puzzle & tea ✔️ #Bosch #teatime #TheTig

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Lees ook: