Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de eerste zes BN’ers die meedoen aan ‘De Verraders’

Dít zijn de eerste zes BN’ers die meedoen aan ‘De Verraders’

Dít zijn de eerste zes BN’ers die meedoen aan ‘De Verraders’

Fans van ‘Wie is de Mol?’ opgelet! De makers van WIDM komen met het nieuwe, spannend programma ‘De Verraders’ en de eerste zes deelnemers zijn bekend. Journalist Sinan Can, actrice Holly Mae Brood, model Loiza Lamers, acteur Loek Peters, cabaretier Jörgen Raymann en zangeres Samantha Steenwijk gaan samen op zoek naar een schat. Maar wie zijn de verraders?

Makers van ‘Wie is de Mol’

Het klinkt veelbelovend: ‘De Verraders’ is een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad, gemaakt door de producent van ‘Wie is de Mol?’ Zes deelnemers zijn nu bekend, de namen van de overige twaalf deelnemers horen we op een later moment.

Schat zoeken

In ‘De verraders’ gaan achttien BN’ers samen op zoek naar een schat. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want in de groep zitten drie verraders en die proberen natuurlijk om de zoektocht te dwarsbomen. Klinkt bekend hé? Anders dan bij ‘Wie Is De Mol?’ weet jij als kijker al vanaf het begin wie de verraders zijn. De kandidaten weten dat natuurlijk niet: zij moeten juist proberen de verraders te ontmaskeren. Die verraders doen er alles aan om zelf met de schat naar huis te gaan. Ze zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat. Luguber…

Wegstemmen

Nog een verschil met WIDM: er is geen test waarbij er iemand naar huis moet, maar de kandidaten stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende ‘raad’. Klinkt ook bekend hé? Een soort ‘Expeditie Robinson’ meets ‘Wie is de Mol?’ dus. Het programma wordt gepresenteerd door cabaretier Tijl Beckand en is vanaf 13 maart te zien op RTL 4.

Lees ook
Doorlezen op eigen risico: dít algoritme voorspelt wie ‘De Mol’ van dit seizoen is

Mol of verrader?

Deelnemer Sinan Can kennen we al van zijn eerdere deelname aan WIDM, maar ook van zijn documentaires en radioprogramma’s. Voor zijn werk reist hij regelmatig naar conflictgebieden. Zijn leven is net een wervelwind, vertelt hij in een interview in Flair: “Ik moet iets doen, als ik te lang niks doe, gaat het niet goed met me. Het is niet zo dat ik instort, maar ik word onrustig. Ik hoef niet per se een lang leven, maar wil wel een intens en vol leven.” We zijn benieuwd of hij ook als een wervelwind tekeer zal gaan in ‘De Verraders’! Lees het interview met Sinan Can hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL