Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijktip: de romcom ‘Just Say Yes’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

Kijktip: de romcom ‘Just Say Yes’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

Kijktip: de romcom ‘Just Say Yes’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

We hebben er lang op gewacht, maar vandaag is het zover: de romcom Just Say Yes staat op Netflix. Ideaal om vanavond het weekend mee in te luiden vanaf de bank met een wijntje, snacks én deze feel good film. Wij helpen je nog even herinneren waarom je deze film wil zien. Yolanthe in een spetterende, poofy bruidsjurk, een stel knappe mannen én een heleboel liefdesdrama: wat wil je nog meer?

Just Say Yes: het verhaal

De hoofdrol van Just Say Yes is voor Yolanthe. Zij speelt Lotte, die al haar hele leven bezig is met de invulling van haar droombruiloft. Ze weet precies hoe ze het wil hebben: van trouwlocatie tot bruidsjurk, alles staat al vast. Haar verloofde Alex, gespeeld door Juvat Westendorp, doet een super romantisch aanzoek en daarmee lijkt haar grote droom steeds dichterbij te komen…

Drama

Maar natuurlijk gaat er ook een boel mis. Wanneer Alex de bruiloft last minute afzegt, staat Lotte’s leven op z’n kop. Ze trekt in bij haar egocentrische zus Estelle, gespeeld door Noortje Herlaar, en op haar werk is alles ook awkward, want Alex is haar collega. Als klap op de vuurpijl gaat haar zus er met haar bruiloftsplannen vandoor wanneer ze opeens in het huwelijksbootje stapt met Lotte’s baas.

De cast

Het verhaal van de film belooft een hoop romantiek, drama en lol! Ook de sterrencast belooft veel succes. Naast Yolanthe, Juvat en Noortje, spelen Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij, Nienke Plas, Pip Pellens, Edwin Jonker, Huub Smit, Lisa Michels, Dave Roelvink, Josylvio, Winston Post, Tino Martin en Nina Warink mee in de film.

Lees ook
Yolanthe wenst ondanks scheiding een tweede kindje: ‘Het zou een droom zijn nog eens mama te worden’

Trailer

Nog niet overtuigd? Dan is het tijd om de trailer te checken. Daarvan krijg je niet alleen zin in de film, maar ook in de lente. Kijk zelf maar even!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Netflix | Beeld: still teaser