Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wij kunnen niet wachten: dit zijn de eerste beelden van de ‘Echte Gooische Moederdag’-special

Wij kunnen niet wachten: dit zijn de eerste beelden van de ‘Echte Gooische Moederdag’-special

Wij kunnen niet wachten: dit zijn de eerste beelden van de ‘Echte Gooische Moederdag’-special

Volgende week zondag is het weer zover: Moederdag. Ter ere van deze verwendag voor mama’s hebben de Echte Gooische Moeders een special opgenomen. Ze zijn naar Disneyland Parijs geweest om alvast Moederdag te vieren. De eerste beelden zijn nu al te zien. Dat belooft weer leuk te worden! 

Disneyland Parijs

Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar zijn in de special te zien met hun partners en kinderen. Ze hebben een geweldige tijd in Disneyland Parijs. En het zouden niet de Gooische moeders zijn als dat niet gepaard gaat met veel glamour, hysterie en bovenal hilariteit. Dat is in ieder geval al op te merken uit de eerste beelden van de Moederdag-special.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Pauline Wingelaar over verlies te vroeg geboren dochtertje: ‘Ik schrok zo erg, maar ik kon niet meer terug’

Kimberly Bosman

Kimberly Bosman zou eigenlijk ook met haar vriendinnen meereizen naar Disneyland. Echter besloot ze vlak na de aankondiging van de special toch niet mee te gaan. Daar plaatste ze een bericht over op Instagram. “Lieve allemaal, voorlopig trek ik mij even terug uit Echte Gooische Moeders. Niks aan de hand, maar mijn prioriteiten liggen momenteel ergens anders en om dit met elkaar te combineren was voor mij niet echt een optie”, schreef Kimberly. “Wellicht zien jullie mij op een ander moment weer terug, maar voor nu focus ik mij even op het runnen van mijn salon.” Daarnaast wenste ze de Gooische moeders heel veel plezier in Parijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberly (@kimberlybosman)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress