Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zóveel zin in! Eerste beelden van nieuw seizoen ‘Beste Zangers’ smaken naar meer

Zóveel zin in! Eerste beelden van nieuw seizoen ‘Beste Zangers’ smaken naar meer

Zóveel zin in! Eerste beelden van nieuw seizoen ‘Beste Zangers’ smaken naar meer

Volgende week is het al zover! Dan start op NPO1 een gloednieuw seizoen van één van ’s lands populairste muziekprogramma’s, ‘Beste Zangers’. AVROTROS heeft zojuist de eerste beelden online gedeeld en die maken ons ontzettend nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

Oude rotten en nieuwkomers

In de ’trailer’ zien we vocale grootheden die al jaren aan de top staan én muzikale nieuwkomers die zich in het recente verleden hebben bewezen als toptalenten who are here to stay. Onder anderen Sanne Hans van Miss Montreal, Stef Bos en Diggy Dex gaan laten zien wat ze in huis hebben, maar ook Wulf, Milow, Tabitha en Neerlands nieuwste succesduo Suzan en Freek zijn van de partij.

Tranendal

Het is nog maar de vraag of de nieuwe deelnemers boven het epische duo Henk Poort en Floor Jansen (van Beste Zangers 2019) gaan uitstijgen, maar traditiegetrouw biggelen er weer geregeld tranen over de wangen van de deelnemers én de presentatoren.

Jan Smit

‘Presentatoren? Heeft Jan Smit er een collega bij gekregen?’, horen we je denken. Nou, nee. Sterker nog, Jan Smit is – zoals ook in de trailer te zien is – dit seizoen nergens te bekennen. Hij kon vanwege zijn burn-out niet bij de opnames aanwezig zijn en wordt het komende seizoen vervangen door zangduo en mede-Volendammers Nick en Simon.

Lees ook
Kijkers ontroerd door Floor Jansen’s versie van ‘Shallow’ in ‘Beste Zangers’

Hitmachine

Het programma betekent doorgaans érg veel voor de artiesten die meedoen. De covers die ze van elkaars nummers zingen, schieten geregeld door de magische miljoenengrens op YouTube en kijkers smullen van vooral de wat nieuwere artiesten. Zo mogen we best zeggen dat Davina Michelle (met monsterhit Duurt te lang) dóór Beste Zangers definitief doorbrak, scoorde Tino Martin dankzij het programma zijn allereerste Top 50-hit met zijn cover van Glen Faria’s Zij weet het en zette YouTube-zangeres Emma Heesters ook definitief voet aan de Nederlandse showbizzgrond dankzij de show. En wat dacht je van Glennis Grace met Volumia’s Afscheid?

Het nieuwe seizoen Beste Zangers zie je vanaf 3 september iedere donderdag om 20.30 uur op NPO1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: ANP