Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato: dit is wat we tot nu toe weten

Een tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato: dit is wat we tot nu toe weten

Een tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato: dit is wat we tot nu toe weten

Er is een officiële aanklacht ingediend tegen Marco Borsato. Een 22-jarige vrouw beschuldigt Marco Borsato ervan dat hij seksueel misbruik van haar heeft gemaakt, deels toen ze minderjarig was. Misdaadverslaggever John van den Heuvel plaatste een oproep en vraagt meisjes en vrouwen om te reageren als ze meer informatie hebben of twijfelen over het doen van aangifte tegen Marco.

Hier volgt een tijdlijn van de beschuldigingen die zijn gedaan over Marco Borsato en zijn affaires van de afgelopen jaren.

25 januari 2019

Marco Borsato vertelt in een interview dat een slippertje niet meteen het einde van zijn huwelijk hoeft te betekenen. “Ik denk dat onze relatie dat kan hebben.” In LINDA zei Borsato ook al eerder over een mogelijke misstap: “Leontine en ik zijn samen sterk genoeg om zoiets te overwinnen. Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is nog iets anders om dat als gegeven te accepteren.”

14 februari 2019

Er zijn geruchten dat er spanningen zijn in het huwelijk van Leontine en Marco. “In elk huwelijk speelt er weleens iets”, zegt hij tegen Story. “Ook bij ons. Maar Leontine en ik hebben géén problemen. We zijn heel gelukkig samen en dat blijven we ook! Leontine en ik eindigen samen in het bejaardenhuis.” Marco geeft toe dat hij er onderhand een beetje moe van wordt om zich constant te moeten verdedigen. “We zijn heel gelukkig getrouwd. Wanneer er iets is, lossen we dat samen op.”

17 oktober 2019

Marco Borsato geeft toe dat hij een affaire had met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé doet de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien”, aldus Marco in een verklaring. “Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.” De affaire met de pianiste zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco’s managementbedrijf TEG.

Ook Iris Hond bevestigt in een verklaring het nieuws over de relatie met Marco. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, waarmee ook zij lijkt te refereren aan de moeilijke tijd rond Marco’s financiële tegenslag tien jaar geleden.

Nog voordat het nieuws over de affaire tussen Marco Borsato en Iris Hond door weekblad Privé naar buiten werd gebracht, plaatste Leontine Borsato op Instagram al een poëtische reactie op de onthulling. “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is”, valt te lezen op haar foto.

29 november 2019

Marco Borsato is openhartig in een interview met FunX. “Het is voor mensen heel lastig in te schatten wat de druk van de buitenwereld met je doet.” Hij geeft toe: “Succes, roem, vrouwen en geld: dat kan een giftige cocktail zijn.” “Je weet pas wat je aan elkaar hebt als je onder druk komt te staan”, zegt Marco over zijn relatie met Leontine. “Er zijn momenten geweest dat we het lastig hebben gehad en dat het moeilijk was. Maar dit is gewoon echt de liefde van m’n leven.”

Wat volgens Marco de sleutel is voor een sterke relatie? Een goede communicatie. “Er is nooit twijfel geweest over de liefde tussen ons. Ik heb aan ons nooit getwijfeld”, aldus Borsato. “Je moet een toegevoegde waarde zijn aan elkaars leven. Als je elkaar in de weg zit en je bent beter af zonder, dan is dat soms beter. Alleen dat was bij ons nooit het geval.”

19 december 2019

Volgens Iris Hond ging het om “een vluchtig contact” en waren zij en Marco in eerste instantie gewoon goede vrienden. Niets meer en niets minder. “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep”, zegt Iris in de nieuwe editie van Privé. “Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

De twee hadden dan ook absoluut geen langdurige relatie. “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.” Sterker nog, ze hebben elkaar ook een tijdje niet meer gezien. “De eerste keer was pas in 2016, drie jaar nadat het allemaal was voorgevallen.”

4 februari 2020

Marco Borsato en Leontine kondigen hun scheiding aan. “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in ons hart besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken,” schreef Marco op Facebook.

12 maart 2020

De nieuwe uitgave van de Privé doet een boekje open over Marco. Niet alleen had hij een affaire met Iris Hond en een van zijn secretaresses, hij deelde ook het bed met de vrouw van een goede vriend. Deze vrouw was lid van Marco’s fanclub. “Waar het mij om gaat is dat Marco een notoire vreemdganger is, die daarbij vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest”, vertelt de ex-man van Marco’s minnares aan het RTL Boulevard.

De anonieme man en zijn voormalige partner raakten de afgelopen jaren bevriend met de Borsato’s en kwamen daarbij regelmatig bij elkaar over de vloer. Na enige tijd bleek echter dat Marco en de vrouw van het bevriende stel elkaar ook zagen zónder hun partners erbij, iets wat afgelopen december aan het licht kwam en de fatale klap zou zijn geweest voor het huwelijk van Marco en Leontine.

26 maart 2020

Er zijn geruchten dat Marco is vreemdgegaan met zangeres Maan de Steenwinkel. Henny Huisman lijkt dit te bevestigen in de Weekend. Henny wist al jaren van de affaires van Marco. “Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”, zei hij toen tegen Weekend. Daar hield de presentator het niet bij. “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Henny gaat verder: “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”. “Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. En er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen”, eindigt Henny.

3 september 2020

Moeder Mary Borsato is helemaal klaar met alle roddels rondom Marco. “Het is zó’n fantastische man, zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?”, vraagt ze zich af. “Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?”

12 november 2020

Moeder Mary Borsato laat weten de de scheiding tussen Leontine en Marco heel amicaal is verlopen. “Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt! Van mijn drie kinderen lijkt hij innerlijk het meest op mij,” zei Mary hierover. Over zijn burn-out zei ze het volgende: “Beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken. Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om. En samen zijn ze fantastisch met de kinderen.”

7 januari 2021

Er zou iets opbloeien tussen Marco Borsato en zijn ex Denise Boekhoff. Dit bleek echter een misverstand. Denise kon er niet meer tegen en haalde uit op Instagram. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij”, doelt ze op beweringen van Privé. “Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.” Denise sluit uit dat ze ooit nog een koppel zal vormen met de zanger. “Je leest het goed, nooit meer. En ja, ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds.”

11 januari 2021

Het ontrouw van Marco Borsato kwam voor veel mensen als donderslag bij heldere hemel. Voor Henny Huisman was het geen verrassing. “Iedereen wist dat hij een vreemdganger was. Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij War Child, het goede doel waarvoor hij zich inzet”, liet Henny toentertijd weten.

30 juni 2021

Leontine Borsato laat weten dat zij en Marco weer bij elkaar zijn, ongeveer een jaar na de breuk. De twee wonen nog gescheiden van elkaar, maar hebben wel weer ‘verkering’.

9 november 2021

Marco Borsato doet een interview in het Belgische programma Het Huis. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet”, zegt hij onder andere. Hij zegt de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden en dat hij zich er van bewust is dat hij Leontine veel verdriet heeft gedaan. “Alles komt goed”, is het nieuwe motto van de zanger.

11 november 2021

Mary Borsato ontkent de affaire-geruchten van Marco. “Samen zijn ze gelukkiger dan ooit en pendelen ze tussen hun twee huizen. Dat types als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.”

16 november 2021

Leontine geeft een uitgebreid interview over haar relatie en breuk met Marco. “Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt (…) Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg. Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen”, vertelt Leontine aan LINDA.

“Kijk: in een huwelijk ben je met z’n tweeën. Als iemand dan niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is. Het komt ook ergens door.” Op de vraag of Leontine zich ook vernederd voelde door de affaire, reageert ze stellig. “Totaal niet. Omdat het niet alleen met mij te maken heeft. Als ik me beledigd zou voelen, dan neem ik het aan. Maar het was ook zíjn pijn, zíjn verdriet.” Leontine laat ook weten dat ze geen wrok koestert tegen Iris Hond, waar Marco een affaire mee had.

24 november 2021

Dennis Schouten en Jan Roos praatten in Roddelpraat over een nieuwe affaire van Marco en grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes. Speculaties zijn dat Marco wederom een affaire heeft, zeggen Jan Roos en Dennis Schouten in het online programma RoddelPraat. “Hij gaat vreemd met iemand die ik Naomi noem, maar niet zo heet”, zegt Jan. Dennis vult aan: “Dat vrouwtje heet waarschijnlijk Nathalie Thielen. Nathalie zat lang bij de fanclub van Marco. Ze schreef ook stukjes voor de website van Marco en was betrokken bij zijn persaanvragen. Naomi is Nathalie.”

Over het grensoverschrijdende gedrag zeiden ze het volgende: “Wat er daar zou zijn gebeurd: een moeder van een 13-jarig meisje heeft in het dagboek van haar dochter gelezen dat Marco aan haar vrouwelijke lichaamsdelen zou hebben gezeten, voor zover die al vrouwelijk zouden zijn. In het dagboek stond ook dat er iets zou zijn voorgevallen met een ander meisje van vijftien jaar oud”, zegt Dennis Schouten. Marco Borsato reageerde niet op de geruchten en beschuldigingen.

3 december 2021

Mathilde Santing, een bekende zangcoach, verteld over haar jonge leerlingen die wel eens bij The Voice-barbecues van Marco zijn geweest. Dit schrijft de Mediacourant. Mathilde zei op Twitter dat een van haar leerlingen, een meisje, de zanger ‘haatte’ na de barbecue. Waarom is onduidelijk. “Dit was een exceptioneel slim en weerbaar meiske, hoor. Er is haar zeker zelf niks overkomen. Maar het is me altijd bijgebleven die bijtende opmerking”, zegt de zangcoach nog.

“Het is zo dat in de contracten altijd een NDA staat met forse financiële repercussies bij schending van deze afspraak. Het heeft me als ‘door de wol geverfde’ zangeres altijd verontrust en verwonderd dat ouders ze zo goedgelovig ondertekenen en hun kinderen overleveren aan een ijskoud commercieel circus.” Ook zei ze nog: “Gepleegde strafbare feiten zijn voor slachtoffers vaak moeilijk te melden. NDA’s dwingen stilte van ‘getuigen’ af. Wacht maar af. Het misbruik komt allemaal boven water.” Mathilde verwijderde de tweets snel weer.

Screenshot Mathilde Santing

5 december 2021

RoddelPraat plaatst op hun website een screenshot van een berichtje van ex-turnster Verona van de Leur. Verona had namelijk op Facebook het volgende berichtje gepost: “Sorry Leontien, maar ik had je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit 😉 🤣 #metoo 🤪”. Verona is momenteel 35 en zou 20 jaar geleden rond de 14/15 jaar zijn geweest. In de cryptische post lijkt de ex-turnster te verwijzen naar grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato. Niet snel daarna verwijderde ze echter de Facebook post.

Screenshot Verona

6 december 2021

Nathalie Thielen, waar Marco Borsato een affaire mee zou hebben gehad, ontkent alle geruchten. “Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken! Dus nee, ik heb geen seks met hem in een weiland gehad. Ik ben nooit met Marco naar bed geweest. Er is niets bij me gecheckt. Dit is smaad. Ik heb dan ook een advocaat in de arm genomen!”, zegt Nathalie tegen Story.

Nathalie zegt wel te weten wie de mysterieuze ‘Naomi’ is. “Ze is een lid van zijn fanclub, die zowel Marco als zijn broer Armando goed kent…”, laat ze weten. Marco wil zelf niet reageren. Afgelopen week kwam hij met een statement dat er nog een verklaring aankomt, maar het blijft verdacht stil.

9 december 2021

Na lange radiostilte, laat Marco Borsato eindelijk van zich horen. Marco Borsato heeft aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen. Het gaat over een aantal situaties waarin wordt beweerd dat de zanger grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met verschillende minderjarige meisjes. Marco heeft het niet nodig gevonden om openbaar te reageren op deze geruchten. Door alle beschuldigingen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het advocaten kantoor namens Marco het Openbaar Ministerie benaderd. Ze hebben een verzoek gedaan om een zelfstandig en onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van deze geruchten en daar zonodig strafrechtelijke gevolgen aan te verbinden.

10 december 2021

De advocaat van Marco benadrukt dat Marco alle beschuldigingen ontkent. Advocaat Geert-Jan Knoops heeft aan De Telegraaf laten weten dat de beschuldigingen door zijn cliënt wel degelijk worden ontkend. “Want waarom vraagt hij anders een onderzoek door het OM aan? In onze praktijk hebben wij nog niet eerder meegemaakt dat iemand die ‘schuldig’ zou zijn zelf om een onderzoek door het Openbaar Ministerie verzoekt.”

14 december 2021

Op deze dag plaatst De Telegraaf een online artikel over een aangifte die gedaan is tegen Marco. Een 22-jarige vrouw beschuldigt de zanger van seksueel misbruik, wat begonnen is vanaf haar vijftiende. Het misbruik duurde volgens haar van 2014 tot 2019; zij was een gedeelte van die tijd zelf minderjarig. De zedenpolitie in regio Midden-Nederland onderzoekt nu de zaak. Marco heeft zelf ook gereageerd op de aangifte.

“Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, laat Marco weten via zijn advocaat Gerrit-Jan Knoops. “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

14 december 2021

Misdaadverslaggever John van den Heuvel schreef het artikel over de aangifte voor De Telegraaf. Nadat het artikel online kwam, deed Van den Heuvel een dringende oproep op Instagram. Van den Heuvel laat weten dat er voorafgaand aan het artikel over de aangifte veel onderzoek is gedaan naar de beschuldigingen over de zanger.

“Uit dat onderzoek blijkt ook dat meer meisjes en jonge vrouwen informatie hebben of aangifte overwegen. Mocht je meer informatie hebben en die vertrouwelijk willen delen, dan kan dat via een persoonlijk bericht of een mail naar jvdheuvel@telegraaf.nl. Ik ga daar uiteraard zeer discreet mee om”, schrijft hij onder zijn post. Van den Heuvel roept andere mensen op om een mailtje naar hem te sturen als ze meer informatie hebben over het grensoverschrijdende gedrag van Marco Borsato.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John van den Heuvel (@johnvdheuvel62)

15 december 2021

Journalist Mick van Wely, met wie Van den Heuvel het verhaal publiceerde, maakte bekend dat er nog twee meldingen van misbruik zijn gemaakt. Volgens de misdaadjournalist gaat het om ‘twee partijen die spreken namens de vermeende slachtoffers’. “We zullen met hen gaan praten. Ik ben benieuwd naar hun verhaal”, zei Van Wely. Verder kon hij er niets over kwijt.

Toch is er nog niets zeker en nog niets bevestigd. Het blijven geruchten die worden onderzocht.

15 december 2021

Marco Borsato stopt met zijn werk als ambassadeur van War Child. “Ik heb vanmiddag besloten om mij officieel als ambassadeur van War Child terug te trekken. Ik wil mij volledig richten op de verdediging en niemand in mijn omgeving daarmee belasten en al helemaal niet een instantie als War Child, die mij zo aan het hart gaat”, luidt het persbericht. Sinds 1998 was Marco ambassadeur van War Child.

15 december 2021

Muziek van Marco wordt op veel Nederlandse radio’s geboycot, zoals 100% NL en QMusic. Alle radiozenders houden de ontwikkelingen rondom de zanger goed in de gaten. Op dit moment zien alleen de zenders van Talpa Radio geen reden om zijn muziek niet meer te draaien. Bij de NPO mogen de omroepen zelf beslissen of ze zijn muziek nog draaien.

16 december 2021

Leontine Borsato had sinds enkele maanden weer een relatie met Marco. Ze laat via haar management weten aan RTL Boulevard dat ze inhoudelijk niet zal reageren op de zaak voor minstens twee maanden. Ze is erg “aangeslagen en ontdaan” na de aangifte. Ook haar kinderen, Jada, Luca en Senna, gaan door een moeilijke periode. “Alles wat ze zegt, kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden. Ze last bovendien een pauze in van sociale media”, zegt Leontine’s management.

16 december 2021

Peter Plasman is de advocaat van de 22-jarige vrouw, die aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato. Plasman laat weten dat zijn cliënt niet uit is op een schadevergoeding. “Zij voelt zich beschadigd en zij heeft de vurige hoop dat erkend zal worden dat er dingen gebeurd zijn die niet hadden moeten gebeuren”, zegt advocaat Plasman.

Het slachtoffer zou een financiële claim kunnen indienen. “Het gaat haar echter niet om geld en zij zal dan ook geen schadevergoeding vorderen voor wat er gebeurd is. Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken, na erkenning hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven”, laat hij weten.

18 december 2021

Marco Borsato heeft aangifte gedaan tegen de vrouw die hem eerder deze week aanklaagde wegens “onzedelijke betastingen”. De zanger klaagt de 22-jarige vrouw aan voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht, hebben zijn advocaten bekendgemaakt.

Volgens Borsato’s advocaten heeft de zanger eveneens aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer, wegens ‘uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten’. De moeder van het slachtoffer was een goede vriendin van de zanger. Die vriendin zou al jaren een groot fan zijn geweest en was zelfs een tijdje Marco’s assistent.

23 december 2021

Oudste zoon Luca Borsato laat weten dat hij en zijn broertje en zusje worden bedreigd op sociale media. “Wij weten wat we weten en that’s it”, vertelt hij. “Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on it’s own.” Ook vertelt hij dat de drie elkaar steunen door dik en dun. Hij vindt het dan ook belachelijk dat mensen dit soort dingen naar hem sturen. “Dat wij en überhaupt mensen hier dreigementen over ontvangen is te laag voor woorden eigenlijk.”

27 december 2021

De laatste tijd komen er veel verhalen naar voren over vrouwen die nare dingen met Marco Borsato hebben meegemaakt. Ook nu is er weer een vrouw die haar verhaal doet, namelijk een oud-medewerkster van de zanger. Ze werkte 18 jaar geleden voor hem en hielp onder andere bij het filmen van zijn videoclips. “Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad. Het is voor mij geen groot trauma. Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato. Vanwege zijn bekendheid ben ik dat nooit vergeten”, aldus de vrouw.

“Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij. Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt. Zoiets doe je niet. Maar hij is een charmante man, die het laat overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter”, vertelt de oud-mederwerkster openhartig.

“Nu er slachtoffers van ernstiger zaken bekend zijn, en mijn verhaal aan hun geloofwaardigheid kan bijdragen, ben ik bereid daarover te verklaren en kunnen ze me als getuige oproepen. Ik doe mijn verhaal niet om Marco achttien jaar na dato uit rancune een trap na te geven, of kapot te maken. Ik heb zelf geen baat bij dit verhaal. Ik vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen”, laat ze weten.

29 december 2021

Tijdens een rondje fietsen werd Marco Borsato vorige week gefotografeerd door fotograaf Edwin Smulders. Borsato fietste in de buurt van zijn penthouse in Alkmaar. Hij droeg een petje, bril en mondkapje om niet herkend te worden. Tijdens zijn fietstocht was te zien dat de zanger zijn trouwring niet meer draagt.

In 1998 gaf Marco het jawoord aan Leontine en sindsdien is hij nooit meer zonder trouwring gezien. Hij droeg zelfs een trouwring na zijn buitenechtelijke affaire met pianiste Iris Hond en ook tijdens de scheiding met Leontine bleef hij de ring dragen. Nu de zanger zijn trouwring niet meer draagt, heeft hij een andere ring om die anders is qua vorm en dikte. ‘Leontine heeft Marco opnieuw verlaten’, wordt er in de buurt en omgeving van Marco gefluisterd.

Dit is momenteel het laatste nieuws wat we hebben over de affaires en beschuldigingen. We houden jullie op de hoogte van updates via deze tijdlijn over Marco Borsato. 

Bron: Flair, Mediacourant, Roddelpraat, Story | Beeld: BrunoPress, Mediacourant, Roddelpraat