Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet de nieuwe liefde van realityster (en ex van Barbie) Michael van der Plas eruit

Zo ziet de nieuwe liefde van realityster (en ex van Barbie) Michael van der Plas eruit

Zo ziet de nieuwe liefde van realityster (en ex van Barbie) Michael van der Plas eruit

Niet lang na zijn vorige relatie heeft Michael van der Plas weer geluk in de liefde. De realityster had eerder een relatie met Naomi Dijkstra, met wie hij vanaf 2018 samen was. Afgelopen augustus zetten zij een punt achter hun relatie. Nu lijkt Michael het erg gezellig te hebben met een andere vrouw.

Officieel is het nog niet, maar er fladderen wel degelijk vlinders in de buik, vertelt Michael van der Plas. De gelukkig is de haarstylist Sterre Oorschot. ‘We zijn wel vaak samen en we daten vaak. We zijn echt nog in de beginfase’, laat hij weten aan Shownieuws.

De liefde tussen de tortelduifjes is aan het opbloeien. ‘We willen wel gewoon kijken van wordt het hem of wordt het hem niet.’ Al vijf weken zijn de twee aan het daten.

‘Een beetje uitkijken’

‘We zien elkaar eigenlijk elke dag’, vertelt Sterre. De haarstylist heeft ook de kinderen al ontmoet. Met Milano doet ze af en toe al wat leuke dingen. Toch wil ze nog wel beetje uitkijken. ‘Waar hij bij is om zo verliefd te zijn, dat vind ik een beetje lastig.’

Lees ook
Tony Jr. heeft nog steeds een string van ex-liefde Maan ingelijst boven zijn bed hangen

Vlinders

En op de vraag of er al vlinders zijn, geeft Sterre toe dat ze verliefd is. Ook Michel vertelt: ‘Ik heb ook wel vlinders, ja’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders