Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een bijzondere mijlpaal voor 8-jarige zoontje van Jim Bakkum: ‘Niet te doen zo lief’

Een bijzondere mijlpaal voor 8-jarige zoontje van Jim Bakkum: ‘Niet te doen zo lief’

Een bijzondere mijlpaal voor 8-jarige zoontje van Jim Bakkum: ‘Niet te doen zo lief’

Jim Bakkum is ruim 10 jaar getrouwd met zijn geliefde Bettina Holwerda en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Hun oudste, de 8-jarige Lux, had deze week een bijzondere mijlpaal. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Hij heeft namelijk al 6 jaar verkering met z’n vriendinnetje.

Verkering

De kinderen van Jim Bakkum en Bettina Holwerda worden groot. Lux, het 8-jarige zoontje van Jim Bakkum, vierde deze week een mijlpaal: hij heeft al zes jaar verkering met zijn vriendinnetje. En dat wilde hij graag vieren. En hoe! Samen met z’n vriendinnetje ging hij naar de bioscoop. Zónder papa of mama, want dat wil je als grote jongen van acht jaar natuurlijk niet meer. Met z’n tweetjes gingen ze daarom naar de film, terwijl Jim achterbleef.

Jim postte later een schattige foto van het verliefde koppel dat samen de trap op gaat naar de filmzaal. Voor deze bioscoop date moest natuurlijk alles uit de kast worden getrokken. Zoontje Lux had daarom een blauw colbertje uit de kast getrokken, zodat hij goed voor de dag kwam.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lees ook
Adele bij Oprah eerlijk over haar scheiding, zoontje en de kilo’s die ze is verloren

Grote zoon

Vader Jim en moeder Bettina houden het amper droog als ze hun grote zoon zo zien. De tijd gaat zo snel. ‘STOP😢❤️❤️❤️’, schrijft Bettina onder de foto. Volgers vinden de foto’s van het jonge stelletje ook onwijs schattig. ‘❤️ vreet je toch op!’ zegt Bobbi Eden. ‘Niet te doen zo lief😍’, schrijft Froukje de Both. Helemaal mee eens, de foto’s zijn echt té schattig!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: BrunoPress