Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Edsilia Rombley over Glennis Grace: ‘Maar één keer gezien in de afgelopen zes weken’

Edsilia Rombley over Glennis Grace: ‘Maar één keer gezien in de afgelopen zes weken’

Edsilia Rombley over Glennis Grace: ‘Maar één keer gezien in de afgelopen zes weken’

Ook Edsilia Rombley heeft geen compleet beeld van wat er precies is gebeurd tijdens het veelbesproken supermarktincident waar Glennis Grace bij betrokken raakte. Sinds het incident heeft de zangeres haar vriendin Glennis maar één keer gesproken. 

Ladies of Soul

Aan tafel bij Jinek vertelde Edsilia vrijdagavond: “We weten het hele verhaal ook niet.” Presentatrice Eva Jinek vroeg haar namelijk hoe de Ladies of Soul met de situatie omgaan. “Wij hebben haar ook maar één keer gezien in de afgelopen zes weken. Mensen denken: ‘oh, jullie zijn vriendinnen, jullie zien elkaar elke dag’, maar we hebben elkaar maar één keer gesproken”, vertelt ze verder.

Niet zomaar laten vallen

Grace mocht toen ook niet precies zeggen wat er was gebeurd. “Zij mag niet praten over de zaak omdat alles verkeerd kan worden uitgelegd. Wij hopen dat er meer naar buiten komt”, aldus Rombley. “Uiteindelijk is ze een vriendin en die kan je niet zomaar laten vallen.”

Lid blijven

Vorige week werd duidelijk dat Grace voorlopig lid kan blijven van de Ladies of Soul. Berget Lewis, Candy Dulfer en Rombley hopen dat de zangeres in september bij hun concerten in de Ziggo Dome kan zijn.

Statement

De groep bracht zaterdag, na aanleiding van Glennis’ verontschuldigingen op Instagram, een statement naar buiten: “Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op. Onze concerten staan gepland op 23 en 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag 1 gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is.”

Lees ook
Glennis Grace heeft geleerd van Jumbo-incident: ‘Falen hoort bij het leven’

Excuses

Grace, die in februari drie dagen vastzat, kwam vorige week dus voor het eerst uitgebreid terug op het geweldsincident waarbij ze begin februari betrokken raakte. In het filmpje op Instagram bood ze haar “oprechte excuses” aan en verklaarde ze dat ze handelde uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Story | Beeld: Brunopress