Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Britse prinses verwondt Ed Sheeran met zwaard

Britse prinses verwondt Ed Sheeran met zwaard

Britse prinses verwondt Ed Sheeran met zwaard

Dat het op zaterdagavond ook bij de royals wel eens uit de hand kan lopen, blijkt uit het de laatste berichtgeving van Britse tabloid The Sun. Tijdens een feestje in de Royal Lodge gisteravond werd Ed Sheeran namelijk per ongeluk in zijn gezicht gesneden met een zwaard door niemand minder dan prinses Beatrice. 

Het voorval begon allemaal met zanger James Blunt, die ook op het feestje in het huis van prins Andrew aanwezig was. James vertelde aan een aantal aanwezigen dat hij altijd al graag geridderd had willen worden. Onder de aanwezigen was prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew, en zij riep verheugd uit dat ze dat direct kon regelen en voegde direct de daad bij het woord door een ceremonieel zwaard te halen. “Ze hield het vervolgens boven zijn hoofd en zei tegen hem: ‘sta op Sir James’, precies zoals haar oma dat zou hebben gedaan in het paleis,” aldus een ingewijde tegen The Sun.

Hechtingen

Volgens dezelfde bron ging het vervolgens verkeerd toen Beatrice het gewicht van het zwaard verkeerd beoordeelde. “In plaats van een licht tikje op de schouders van James, zwaaide ze het naar achter, niet wetende dat Ed daar stond.” De zanger verliet het feestje om de wond te laten hechten en keerde vervolgens weer terug naar het feestje.

 

Lees ook:

Bron: The Sun, RTL Boulevard