Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ed Sheeran bezorgd om zwarte handel concertkaartjes

Ed Sheeran bezorgd om zwarte handel concertkaartjes

Ed Sheeran bezorgd om zwarte handel concertkaartjes

Ben jij een van de lucky few die een kaartje voor de concerten van Ed Sheeran heeft weten te bemachtigen? Dan mag je jezelf héél gelukkig prijzen, want de tickets waren binnen een half uur uitverkocht. De zanger laat zelf echter weten zich grote zorgen te maken om de zwarte handel in concertkaartjes voor zijn opkomende tour. Dit meldt The Daily Mirror.

Hoge prijzen
Het is niet verwonderlijk dat de zanger zich zorgen maakt om de illegale doorverkoop van zijn felbegeerde tickets, want de prijzen die op de zwarte markt gebruikt worden zijn ontzettend hoog. De kaartjes, die normaal 77 pond (89 euro) kosten, worden nu al aangeboden voor 1000 pond (1160 euro).

Onetische praktijken
Een woordvoerder van Ed Sheeran laat dan ook weten: “We raden fans af met deze mensen in zee te gaan. We zijn absoluut tegen dit soort onethische praktijken op de zwarte markt.” De man doet verder nog uit de doeken dat Sheeran zich ontzettend zorgen maakt over deze illegale handel. “We hebben contact opgenomen met onze partners en promotors en ze gezegd dat de kaarten direct aan de fans moeten worden verkocht.”

De Brit begint zijn tour in maart, en zal op maandag 3 en dinsdag 4 april te zien zijn in de Ziggo Dome. Zijn derde album ÷ – wat je dus uitspreekt als Divide – verschijnt op 3 maart. Can’t wait!

Bron: Telegraaf, Youtube

Lees ook: