Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze actrice (!) vertolkte de rol van Duncan Laurence in ‘De TV Kantine’

Deze actrice (!) vertolkte de rol van Duncan Laurence in ‘De TV Kantine’

Deze actrice (!) vertolkte de rol van Duncan Laurence in ‘De TV Kantine’

Doordat de typetjes in De TV Kantine steeds langer in de make-up stoel zitten, waar ze vervolgens voorzien worden van de beste grime make-up, is het soms best moeilijk om uit te vogelen welke acteur of actrice achter het typetje zit. Zo ook tijdens de aflevering van gisteravond…

Elise Schaap als Duncan Laurence

Waar iedereen een paar weken geleden compleet in de ban was van wie nou de rol van Martien Meiland op zich nam, was het voor sommigen gisteren ook weer een raadsel wie Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence speelde. Al snel bleek niemand minder dan De TV Kantine-koningin Elise Schaap niet alleen Chantal Janzen te imiteren, maar aan dezelfde tafel ook nog eens in de huid van Duncan te zijn gekropen. “Wat kan Elise Schaap niet? Fantastisch! Wat een talent”, schrijft een enthousiaste kijker op Twitter.

Lees ook
Elise Schaap mocht het eigenlijk niet zeggen maar deed het toch: Netflix-serie Undercover krijgt derde seizoen

Koningin Máxima

Op Twitter krijgt de actrice wederom weer veel lof voor het perfect nadoen van de typetjes die ze speelt. Zo wist ze dit seizoen naast Chantal en Duncan ook onder anderen Nikkie Plessen, Ryanne van Dorst en Nienke Plas perfect te imiteren. Maar er luidde gisteravond ook enige kritiek. Want waar Elise op de bank bij Linda’s Zomerweek liet zien onze koningin Máxima qua stem perfect na te kunnen doen, werd er gisteren gekozen om Irene Moors de rol van de koningin te spelen. “Jeetje, wat een gemiste kans zeg. Elise Schaap kan koningin Máxima perfecter dan perfect nadoen” en “Heb je Elise Schaap die een briljante Máxima kan nadoen, en dan laat je Irene in die rol kruipen” aldus enkele reacties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Twitter, Instagram, Brunopress