Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dubbelganger-alert! Dit meisje lijkt sprekend op prinses Amalia

Dubbelganger-alert! Dit meisje lijkt sprekend op prinses Amalia

Dubbelganger-alert! Dit meisje lijkt sprekend op prinses Amalia

Heel even leek het erop dat prinses Amalia (16) op TikTok – het sociale medium dat vooral populair is onder jongeren – was opgedoken onder een valse naam. Dat was natuurlijk niet het geval. Wat er wél aan de hand was? De Nederlandse Anne-Roos Schilder maakte een aantal weken geleden een account aan en wordt sindsdien gebombardeerd met reacties. En wij snappen wel waarom, want wat lijkt ze op de oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima!

Lookalike prinses Amalia

Anne-Roos heeft de afgelopen tijd maar al te vaak te horen gekregen dat ze enorm lijkt op prinses Amalia. Volgers noemen haar zelfs de dubbelganger van de zestienjarige blondine. “Ik die een doodnormale TikTok plaats. En dan ineens heel Nederland in mijn comments die zeggen dat ik op Amalia lijk”, aldus Schilder in een van haar meest recente uploads. “Ik snap dat sommige mensen het zien, maar het valt wel mee.”

Lijk ik op Amalia?

In een andere video is te zien hoe Anne-Roos zich al lachend afvraagt of ze inderdaad op de prinses lijkt. “Jongens, lijk ik op Amalia?”, horen we het meisje zeggen, waarna meermaals geantwoord wordt met “nee”.

Lees ook
Prinses Amalia ontving doodsbedreigingen van ex-militair via Instagram: ‘Geen ontkomen aan, meisje’

Sociale media

Voor alle fans van het koningshuis: of Amalia en haar zusjes Ariane en Alexia zelf op TikTok zitten, is natuurlijk onbekend. Wel klonk maanden geleden het gerucht dat de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima een account op Instagram zou hebben.

@anneroosschilderthe only right way to use this sound ##fyp♬ original sound – rayven?

@anneroosschilderAntwoorden aan @mostcringechildontiktok ik snap dat sommige mensen het zien maar het valt wel mee hahaha♬ origineel geluid – anneroosschilder

@anneroosschilderfirst try babyyy ##fyp♬ original sound – tyler_warwick

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Brunopress, TikTok