Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een droom die werkelijkheid wordt: Yvon Jaspers begint eigen boerderij

Een droom die werkelijkheid wordt: Yvon Jaspers begint eigen boerderij

Een droom die werkelijkheid wordt: Yvon Jaspers begint eigen boerderij

Presentatrice Yvon Jaspers (48) kennen we natuurlijk allemaal van het programma Boer zoekt Vrouw. Al zeventien jaar lang maakt zij dit populaire programma. Haar eigen droom was om ooit zelf een boerderij te beginnen en dat gaat nu eindelijk gebeuren. Diverse Boer zoekt Vrouw-boeren gaan boerin Yvon helpen in het programma Onze Boerderij

Yvon Jaspers eigen boerderij

Yvon Jaspers ging jarenlang langs bij boeren die op zoek waren naar de liefde. In 2022 gaat de presentatrice zelf haar droom verwezenlijken en gaat ze aan de slag als boerin. Het busje waarmee ze rondreed voor het programma Onze Boerderij in Europa is neergezet op een stuk grond van boer Gijsbert. Daar zal het avontuur beginnen. Bouwtekeningen liggen klaar en boer Marnix heeft al drie varkens uitgeleend aan Yvon. Boerin Steffi en vriend Roel helpen ook mee.

Yvon heeft altijd al gedroomd van een eigen boerderij. “Een jaar of vijf geleden kreeg ik mijn eigen jerseykoetje Suus. Zij woont bij Gijsbert, mijn buurboer. Ze leeft in zijn biologische kudde en zorgt voor de lekkerste romige melk. Ik heb Gijsbert gevraagd of ik voor een jaar een stukje van zijn land mag gebruiken. Na een paar jaar goed nadenken stemde hij enthousiast in.” In het najaar van 2022 zal te zien zijn hoe Yvon het er vanaf brengt als boerin in de serie Onze Boerderij.

Lees ook
De nieuwe boeren van Boer Zoekt Vrouw: ‘Met gekromde tenen gekeken’

Boer zoekt vrouw

In het nieuwe jaar kunnen we ook gaan genieten van een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw. Op 27 januari gaat de zoektocht naar de liefde van start. Wederom doen er tien boeren mee, waaronder twee boerinnen. De vijf boeren met de meeste brieven zullen worden gevolgd en de overige vijf zullen te zien zijn in een online serie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress