Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Drake wil acteercarrière oppakken!

Drake wil acteercarrière oppakken!

Drake wil acteercarrière oppakken!

Je kent hem van hits als One Dance en Fake Love, maar Drake kan veel meer dan dansbare hitjes produceren. De rapper kan namelijk ook acteren, al is het alweer tijden geleden dat we hem televisie zagen. Maar daar mag wat Drake betreft gauw verandering in gaan komen!

Acteerwerk
In de postcast Cal Cast doet de 30-jarige rapper uit de doeken dat hij na zijn tournee werk wil gaan maken van een comeback op televisie. Even een opfrissertje: Drake werd bekend door zijn rol in de Canadese tienerserie Degrassi. Hij speelde in de serie onder zijn eigen naam, Aubrey Graham, de rol van ex-basketbalster Jimmy Brook.

Succesverhaal
In 2007 stopte hij met acteren in de serie, omdat Drake meer tijd wilde vrijmaken voor het produceren van muziek. En met succes – the rest is history. In de podcast vertelt Drake: “Ik kan niet wachten me weer op acteren te storten! Na de release van mijn Apple-playlist More Life en de tournee, ga ik mezelf positioneren als acteur en hopelijk wat mooie rollen pakken.”

Ambities
Wees niet bang, want Drake zal ook nog gewoon muziek blijven maken. Maar hij onthult ook nog andere ambities te hebben: “Ik hoop dat ik ooit in de positie kom dat ik elke avond een geweldig pak aan doe, en met een glas wijn erbij kan zitten lachen met mensen waarmee ik jaren heb samengewerkt in de business. En mensen iets te geven om ’s avonds naar te kijken waar ze een goed gevoel van krijgen.”

Wij zijn ontzettend benieuwd wanneer en vooral in welke rol we Drake zullen kunnen bewonderen!

❄️

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

 

Bron: Grazia, Instagram.

Lees ook: