Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spontaan babynieuws: zanger Douwe Bob wordt voor de eerste keer vader

Spontaan babynieuws: zanger Douwe Bob wordt voor de eerste keer vader

Spontaan babynieuws: zanger Douwe Bob wordt voor de eerste keer vader

Gisteren mocht Douwe Bob eindelijk weer eens een gezellig concert geven. Een mooie avond voor de artiest die vanwege het coronavirus niet veel heeft mogen uitvoeren het afgelopen jaar. Niet alleen zong hij tijdens het openluchtconcert in Bloemendaal de sterren van de hemel, ook deelde hij heel spontaan nieuws met zijn fans.

Douwe Bob vader

Tussen zijn nummers door neem de zanger even de tijd om met het publiek te praten. Wat vele fans waarschijnlijk niet wisten, was dat er een speciale gast in het publiek zat. ‘Er zit een lieve meid in het publiek, Loes’, zegt Douwe opeens tegen de mensenmassa. Dan gooit hij het spontane nieuws er ook gelijk uit. ‘Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden.’ Het publiek dat aanwezig is reageert gelijk enorm enthousiast en begint de klappen en te joelen.

Dochtertje

Het is ook al bekend wat het kersverse stel verwacht. ‘Het wordt een dochtertje, en ik ben heel trots dat we een dochter krijgen’, zegt Douwe tijdens het concert. Hij draagt dan ook een liedje op voor zijn twee meiden: ‘Deze is voor jou Loes en voor onze ongeboren dochter. De video van de bekendmaking zie je hier.

Lees ook
Douwe Bob ging vreemd en loog: ‘Je eerste leugen is het begin van het einde’

Nieuwe relatie

Begin vorige maand werd bekend dat de relatie tussen Douwe Bob en vriendin Anouk was gestrand. Douwe Bob was al sinds 2018 samen met zijn Anouk. Alhoewel de twee wel eerder een pauze hadden genomen, waren ze dolgelukkig. Nu lijkt de zanger dan toch zijn geluk te hebben gevonden bij zijn – voor ons nog onbekende -Loes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress