Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob wordt opnieuw vader: ‘Het leven is een wervelwind’

Douwe Bob wordt opnieuw vader: ‘Het leven is een wervelwind’

Douwe Bob wordt opnieuw vader: ‘Het leven is een wervelwind’

Afgelopen december is Douwe Bob (29) samen met zijn ex Loes van Delft ouders geworden van hun dochtertje Bobby Lou. De zanger hoeft nog geen afscheid te nemen van de newborn fase, want hij verwacht binnenkort nog een kindje samen met zijn vriendin Anouk.

Ride it

Op Instagram maakt Douwe Bob het vrolijke nieuws bekend met een foto van hem en Anouk. Hij schrijft bij de post dat ze al drie jaar proberen om een kindje te krijgen en dat deze wens vijf maanden geleden is uitgekomen. De twee krijgen samen een zoon. ‘We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it‘.

Zijn Instagrampost sluit hij af met een vraag aan zijn volgers om met respect om te gaan op dit babynieuws. ‘Dit is dan ook wat Loes, Anouk en ik hierover te zeggen hebben’, zegt de zanger.

Loes van Delft

Douwe maakte tijdens een optreden in juli bekend vader te worden, maar niet samen te zijn met de moeder van het kind. In het programma Rooijakkers Over de Vloer vertelde hij openhartig over de relatie met Loes. “Ik krijg een kind met een heel leuke, lieve vrouw. Maar ik heb geen relatie met haar.” Volgens Douwe heeft dit geen invloed op de opvoeding van het kind. Ze hadden beiden niet de intentie om samen een kindje op te voeden. “Het is gelopen zoals het liep. We hadden het een paar keer heel fijn en zij kwam er ook laat achter.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress