Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser na tweet over aanstaand vaderschap

Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser na tweet over aanstaand vaderschap

Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser na tweet over aanstaand vaderschap

Douwe Bob lijkt de grap van Raemon Sluiter op Twitter over zijn aanstaande vaderschap niet te kunnen waarderen. De zanger haalt in een reactie op de Tweet opvallend hard uit naar de oud-tennisser.

Douwe Bob Twitter

“Hou je bek joh, sukkeltje”, schreef Douwe Bob in een inmiddels verwijderde tweet. Daarna plaatste hij een nieuwe: “Sukkeltje.” De zanger reageerde daarmee op een tweet van Sluiter, die vrijdag “was dus alleen even Douwe, Bob” op Twitter zette met daarbij een screenshot van de nieuwskop “Douwe Bob heeft geen relatie met kunstenares die zwanger van hem is”. Veel andere gebruikers konden de tweet wel waarderen. Het bericht heeft al meer dan duizend likes gekregen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Eerste kindje

Douwe Bob kondigde gisteren vrij onverwacht aan vader te worden van zijn eerste kindje. De moeder van de kleine spruit is kunstenares Loes van Delft, maar de zanger wil wel duidelijk maken dat ze geen relatie hebben.

Geen relatie

In een post op Instagram van 100% NL werd Loes namelijk zijn vriendin genoemd, maar dat wilde Douwe Bob even rechtzetten. “Loes en ik hebben geen relatie”, reageerde de zanger. Het commentaar is inmiddels verwijderd en de muziekzender heeft het bijschrift aangepast.

Lees ook
Vader in spé: zó ziet de moeder van Douwe Bobs baby eruit

Dochtertje

De twee verwachten een meisje. “Het wordt een dochtertje, en ik ben heel trots dat we een dochter krijgen”, zegt Douwe tijdens het concert. Hij draagt dan ook een liedje op voor zijn twee meiden: “Deze is voor jou Loes en voor onze ongeboren dochter.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress