Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob bevestigt: hij en de moeder van zijn baby hebben geen relatie

Douwe Bob bevestigt: hij en de moeder van zijn baby hebben geen relatie

Douwe Bob bevestigt: hij en de moeder van zijn baby hebben geen relatie

Douwe Bob kondigde gisteren nogal onverwacht aan dat hij binnenkort vader wordt van zijn eerste kindje. De moeder van de baby is kunstenares Loes van Delft. Maar Douwe wil wel meteen duidelijk hebben dat de twee geen relatie hebben.

Douwe bob relatie

In een post op Instagram van 100% NL werd Loes namelijk zijn vriendin genoemd, maar dat wilde Douwe Bob even rechtzetten. “Loes en ik hebben geen relatie”, reageerde de zanger. Het commentaar is inmiddels verwijderd en de muziekzender heeft het bijschrift aangepast.

Eerste kindje

Het nieuws kwam voor velen uit de lucht vallen. ‘Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden’, vertelde de zanger tijdens een recent optreden aan het nietsvermoedende publiek. Douwe Bob praatte nog niet eerder publiekelijk over Loes. Nadat hij in 2020 bekendmaakte weer vrijgezel te zijn, deed een recentere Instagramfoto vermoeden dat hij terug was bij zijn ex-liefje Anouk.

Dochtertje

De twee verwachten een meisje. ‘Het wordt een dochtertje, en ik ben heel trots dat we een dochter krijgen’, zegt Douwe tijdens het concert. Hij draagt dan ook een liedje op voor zijn twee meiden: ‘Deze is voor jou Loes en voor onze ongeboren dochter. De video van de bekendmaking zie je hier.

Loes van Delft

De moeder van Douwe Bobs baby heet volledig Loes van Delft. De bloedmooie brunette is kunstenares, en staat bekend om haar kleurrijke werk. “De schilderijen van Loes van Delft combineren een onschuldige eigenzinnigheid met een brutaal cartoongevoel”, leest haar website. Ze is met een Instagram following van meer dan 100.000 mensen en wereldwijde tentoonstellingen érg succesvol te noemen.

Lees ook
Douwe Bob en vriendin Anouk uit elkaar: ‘Het is soms even moeilijk’

Moeder in spé

Loes is pas 30 jaar, maar werd in 2012 zelfs al gekroond tot Best Global Artist op de Amsterdam International Art Fair. Ze werd nog niet eerder aan de zijde van Douwe Bob gespot. Wanneer ze uitgerekend is, is ook niet niet wereldkundig gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loes van Delft (@loesvandelft)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram