Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trotse vader Douwe Bob plaatst schattig kiekje met zijn dochter Bobby Lou op Instagram

Trotse vader Douwe Bob plaatst schattig kiekje met zijn dochter Bobby Lou op Instagram

Trotse vader Douwe Bob plaatst schattig kiekje met zijn dochter Bobby Lou op Instagram

Douwe Bob (29) heeft sinds lange tijd weer een foto gepost met zijn dochtertje Bobby Lou. Het meisje is nu drie maanden. Met haar prachtige blauwe ogen kijkt ze de camera in. Op het kiekje straalt Douwe als trotse vader.

My love

“My love 😍😍”, schrijft de zanger bij de Instagrampost. Het leuke kiekje staat er pas net op, maar de reacties stromen binnen. Veel fans schrijven hoe lief en mooi ze Bobby Lou vinden. Ook worden er veel hartjes-emoji’s geplaatst. “Wat een lekker ding. 😍 Ja, die kleine ook.😉” schrijft een volger.

De tekst gaat verder onder de post.

Drie kinderen

Begin dit jaar was Douwe Bob veel in het nieuws. Op 9 december werd zijn dochtertje Bobby Lou geboren. Haar moeder is kunstenares Loes van Delft. Hij heeft nooit een relatie gehad met Loes, maar zei dat ‘ze het gewoon gezellig gehad hebben’. Even later werd bekend dat hij met zijn ex-vriendin Anouk een zoontje zal krijgen. Nadat hij dat op Instagram postte, maakte roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bekend dat hij onlangs al een tweede kindje had gekregen. Zijn baby met Anouk zal dus zijn derde kind worden.

Douwe bevestigde het nieuws ’s avonds op zijn Facebookpagina. De zanger schreef: “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is, voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft. X”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Getty Images