Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob openhartig over de band met moeder van zijn kind: ‘Het is niet zoals ik het me voorgesteld had’

Douwe Bob openhartig over de band met moeder van zijn kind: ‘Het is niet zoals ik het me voorgesteld had’

Douwe Bob openhartig over de band met moeder van zijn kind: ‘Het is niet zoals ik het me voorgesteld had’

In de aflevering van woensdagavond komt Art Rooijakkers over de vloer bij Douwe Bob. De zanger verwacht binnenkort een dochtertje, maar heeft geen relatie met de moeder van het kind. Douwe Bob legt de situatie openhartig aan Art uit. 

Douwe wordt vader

In juli maakte de zanger tijdens een van zijn optredens bekend vader te worden. Douwe Bob, ook wel voluit Douwe Bob Posthuma vertelt aan Art dat de zwangerschap ongepland was “Ik krijg een kind met een leuke, lieve vrouw, maar ik heb geen relatie met haar. Dat hoeft voor de opvoeding niet uit te maken.” Ook vertelt de zanger dat ze er pas laat achter kwamen dat de moeder van het kind zwanger was. Ze hebben eerst getwijfeld of ze het kindje wilde houden. “Het was nooit de bedoeling dat we dit samen zouden doen. We hebben het een paar keer heel fijn gehad”, aldus Douwe Bob over de zwangerschap.

Op de vraag waarom ze de zwangerschap toch hebben door gezet zegt hij: “Op een gegeven moment hoorde ze het hartje en zei ze: ik wil het houden. Ik antwoordde: dat moet je ook doen, dat is the gift of life“. De zanger kan nog steeds niet geloven dat hij vader wordt. “En ook vreemd, het is niet zoals ik het me voorgesteld had. Dat was meer huisje, boompje, beestje.” Douwe wil er alles aan doen om een goede vader te zijn en helpen waar nodig. De moeder van het kind en hij hebben nog geen concrete afspraken gemaakt over de verdeling. “Ik wil vooral daar zijn waar zij en de kleine me nodig hebben. Ik wil een vader zijn voor het kind, maar wil niemand daarmee in de weg lopen”, vertelt hij in het interview met Art.

Lees ook
Montana Meiland over de kritiek op Maxime: ‘Dat vind ik wel kwalijk’

Moeder van Douwe

Later in het gesprek schuift ook de moeder van Douwe Bob aan en snijden ze een gevoelige onderwerp aan. Zijn moeder en vader zijn al vroeg gescheiden. De vader van Douwe Bob is langere tijd alcoholist geweest. Zo vertelt zijn moeder dat hij als klein jongetje ’s nachts over straat liep met zijn dronken vader zonder dat zij dat wist. Een behoorlijk heftige jeugd heeft de zanger gehad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress