Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob krijgt haatberichten nadat hij drie vrouwen bezwangerde en gaat er zó mee om

Douwe Bob krijgt haatberichten nadat hij drie vrouwen bezwangerde en gaat er zó mee om

Douwe Bob krijgt haatberichten nadat hij drie vrouwen bezwangerde en gaat er zó mee om

Douwe Bob ligt bij sommigen onder vuur, omdat hij in korte tijd drie verschillende vrouwen bezwangerde. Hij heeft al twee dochters bij verschillende moeders gekregen en verwacht over een paar maanden nog een zoontje.

Niet iedereen kan zijn turbulente leven even goed waarderen en sommigen vinden het zelfs nodig hem daar een persoonlijk bericht over te sturen.

Smul mee

Zo deelt hij op Instagram wat voor haatberichten hij ontvangt. ‘Na vijf albums, ’t Songfestival en een aantal kwaliteitsliedjes….Kan ik tóch zeggen dat dit mijn beste werk is tot nog toe!
Smul met me mee, vrienden 🙂 (Het zijn dus drie plaatjes)’. In het persoonlijke bericht dat hij ontvangt van iemand staat er: ‘Met dat hoere kind van je’.

Douwe laat het er niet bij zitten en onderzoekt wie deze anonieme persoon is. Dat lukt. Woont in Utrecht, staat er. En zo weet hij nog meer. ‘Excuses of ik maak alles openbaar’, laat Douwe weten. Daardoor biedt de persoon zijn of haar excuses aan en zegt diegene ook ‘en ik hoop dat ze in alle gezondheid kunnen opgroeien’.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress