Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Say what? Douwe Bob heeft nu blond haar en verbaast volgers met nieuwe look

Say what? Douwe Bob heeft nu blond haar en verbaast volgers met nieuwe look

Say what? Douwe Bob heeft nu blond haar en verbaast volgers met nieuwe look

De make-over waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden: nieuw album, nieuwe look, en dus bijna een hele nieuwe Douwe Bob (28). De zanger heeft zijn donkere lokken flink laten blonderen en is daardoor bijna onherkenbaar. Teleurgesteld? Nee, zeker niet.

Douwe Bob blond

Douwe heeft er in ieder geval zin in, zo blijkt uit zijn grote glimlach. “Het is vroeg, maar heel veel zin in deze dag! Mijn album ‘Born To Win, Born To Lose’ is nu uit! Gaat u er maar eens lekker voor zitten. Of staan, liggen, lopen, fietsen, sexen. Kan allemaal. X”, schrijft hij bij de knappe foto.

In de war

Toch zijn volgers wel een beetje in de war, want: naar welke zanger kijken ze nu? “Dacht ff dat ik naar een foto van Robbie Williams keek”, merkt iemand op. Maar iedereen is vooral erg enthousiast over de nieuwe haarkleur van Douwe Bob. “Staat je goed”, reageert een ander. Daarnaast is nog te lezen: “Tjeezzz héél ander koppie zo!” en “Goed je te horen (op de radio) en je haar is SUPER.” Wij zijn het daar in ieder geval zeker mee eens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob)

Lees ook
Dit wil je zien! Zó zag de knappe Songfestival-winnaar Damiano David er vroeger uit

Grijs, paars, blond

Gistermiddag liet Douwe al een sneak peak zien van zijn vernieuwde kapsel. Hij plaatste een Instagram Boomerang, waarbij het even leek alsof zijn haar zelfs grijs was. Of paars. Of toch blond. Vandaag in de stilstaande foto – zonder shirt, we must say – werd duidelijk dat het toch echt blond was.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram