Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De jonge miljonairslijst: dit is het vermogen van Nikkie Plessen, Doutzen Kroes en andere miljonairs

De jonge miljonairslijst: dit is het vermogen van Nikkie Plessen, Doutzen Kroes en andere miljonairs

De jonge miljonairslijst: dit is het vermogen van Nikkie Plessen, Doutzen Kroes en andere miljonairs

Jaarlijks stelt Quote de jonge miljonairslijst samen, een lijst met de rijkste jonge miljonairs van Nederland. Ook die van dit jaar is inmiddels bekend. Onder andere Nikkie Plessen (37) en Doutzen Kroes (37) hebben een plekje weten te bemachtigen. Ook My Jewellery-eigenaresse Sharon Hilgers (32) staat hoog in de ranking. De drie zijn overigens de enige vrouwen op de lijst.

Miljoenen

Om op de Quote jonge miljonairslijst te komen moet je over een minimaal vermogen van 13 miljoen beschikken en mag je niet ouder zijn dan 39. Het geld moet bovendien helemaal zelf verdiend zijn.

Dit jaar staan er drie vrouwen in de lijst. Nikkie Plessen staat op plaats 47, model Doutzen Kroes staat op plaats 46. Volgens Quote beschikken beiden over een geschat vermogen van 28 miljoen euro.

Sharon Hilgers (32), oprichter van sieradenmerk My Jewellery, staat een stuk hoger in de lijst. Zij houdt plaats 29 bezet met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Lees ook
Donny heeft een nieuwe bizarre tattoeage van zijn moeder (en die wil je zien)

Nummer één

Naast Sharon, Doutzen en Nikkie zijn er momenteel geen andere vrouwen op de miljonairslijst te vinden. De eerste plaats is dit jaar voor Adriaan Mol. Hij is de oprichter van betalingsverwerker Mollie. Het bedrijf brengt zijn vermogen op maar liefst 3,5 miljard euro.

Artiesten die een aantal plaatsen zijn gezakt zijn Martin Garrix, Afrojack en Hardwell. Omdat zij wegens corona lange tijd niet konden optreden, is hun vermogen flink gedaald. Een nieuwkomer op de lijst is vlogger Kwebbelkop. Hij beschikt over een vermogen van 14 miljoen. Net genoeg dus. Iemand die van de lijst verdween was Bunq-oprichter Ali Nikman. Dit omdat hij 40 jaar is geworden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress