Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dorian Bindels over relatie én kinderwens met ‘GTST’-collega Bertrie Wierenga

Dorian Bindels over relatie én kinderwens met ‘GTST’-collega Bertrie Wierenga

Dorian Bindels over relatie én kinderwens met ‘GTST’-collega Bertrie Wierenga

Nadat Dorian Bindels (28) en Bertrie Wierenga (30) samen op de première van ‘The Lion King’ verschenen, begon de geruchtenmolen direct op volle toeren te draaien. Fans vroegen zich af of de twee meer dan alleen collega’s waren, maar kregen helaas niet meteen antwoord op die vraag. Maanden later, op Valentijnsdag dit jaar, bevestigden de ‘GTST’-acteurs eindelijk een setje te zijn. In het begin kozen ze er bewust voor om hun relatie geheim te houden, zo geeft ‘Daan’ toe in de nieuwste aflevering van ‘Goede Tijden, Zomer Tijden’. Ook doet hij een boekje open over hun kinderwens.

‘GTST’-liefde

Dat op de set van GTST weleens een vonk overslaat tussen twee acteurs, moge inmiddels duidelijk zijn. Zo zijn Caroline de Bruijn (Janine Elschot) en Erik de Vogel (Erik de Vogel) al jaren een setje, en waren ook Alkan Çöklü (Amir Nazar) en Melissa Drost (Sjors Langeveld) een tijdje samen. Wie óók gevoelens voor elkaar ontwikkelden op de set van Neerlands langstlopende soap, zijn Dorian Bindels (Daan Stern) en Bertrie Wierenga (Shanti Vening).

Geheim

Dorian en Bertrie zijn al maanden stapelgek op elkaar, maar besloten het niet meteen van de daken te schreeuwen. De GTST-acteurs wilden namelijk eerst uitzoeken in hoeverre er sprake was van liefde. “Het is nieuws, dus dan krijg je er meteen vragen over”, aldus Bindels. “Terwijl in het begin wil je het daar helemaal niet over hebben, want je weet zelf nog helemaal niet wat het is.”

Kinderwens

Waar Bertrie’s personage Shanti in GTST een grote kinderwens heeft en Daan zelfs al vader is, heeft het koppel in het echte leven nog niet zo veel haast. “Het is nog heel pril”, zegt de acteur erover. Wél geeft hij toe dat zijn rol in de soap bepaalde vadergevoelens heeft aangewakkerd. “We zijn nog niet lang samen, dus dat bewaren we voor de toekomst.”

Lees ook
Zou het dan echt? Nina en Bing weer bij elkaar in nieuw seizoen ‘GTST’

Nieuw seizoen ‘GTST’

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op GTST.nl en bij RTL XL. Het nieuwe seizoen van de soap is vanaf 31 augustus weer iedere werkdag te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

TB

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even naar buiten. Wel op gepaste afstand natuurlijk #2meter #staysafe

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️??… @dorianbindels

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram